שאלה לי אליכם..........

nate2000

New member
ואת חושבת שזה נורמלי?

בחורה שנרתעת מאינטימיות וכל פעם דוחה את זה. האם זה נורמלי?

kiaora

New member
שאלה

האם את יכולה למצוא מצב שבו בחורה תהיה עם מישהו 3 שנים בגיל 25 ולא תשכב איתו ועדיין תגידי שזה לא דורש טיפול? כל סיבה שאני מוצא, דורשת טיפול כי מצב כזה הוא לא בריא והרסני.

אני לא מדברת על הגיל שלי-אני מדברת עליו-על הגיל שלו-עליו כגבר בן 20. גם לו היו צריכים,ועובדה מן הוא סתם הוא חיכה....והכל מסיבה אחת:"אהבה והבנה"

kiaora

New member
גיל 20

גבולי, אבל אם הוא גם היה בתול (ואין לי מושג אם כן או לא) אז את יכולה לכלול אותו מבחינת גיל מיני בגיל שלך. אדם שכבר עבר מערכת יחסים רצינית ומשמעותית שגם כוללת מין, לא יחכה 3 שנים וגם לא שנה וחצי, או לפחות נדיר שיחכה ככה

זה עניין של תהליך

ראוי לדעתי שבחור יחכה לבת זוגו אם היא מרגישה לא בשלה ולא מוכנה לקיים יחסי מין מלאים. אבל, אני חושב שחשוב מאוד שבת הזוג תשתף אותו ברגשות שלה. חשוב ליצר כאן תהליך הדרגתי שבסופו הזוג כן יגיע ליחסי מין מלאים. כמו שמאוד לא נעים שמישהו לוחץ עיך לקיים איתו יחסי מין ולא מכבד את הרגשות שלך, יש משהו מאוד מתסכל ב"הגעה לבאר, מבלי לשתות ממנה" לאורך זמן.. זאת כמובן לא סיבה לא לכבד את חברה שלך ולא לחכות לה, אבל זה דבר שחשוב להבין. לדעתי, חשוב שבן הזוג שלך יכבד אותך (אם הוא באמת אוהב ובאמת מעוניין בקשר איתך). אבל, חשוב שתשתפי אותו ברגשות שלך בנושא. לילה טוב ובהצלחה. רועי.

ס א ט י ן

New member
תלוי בגיל...

תראי, מתחת לגיל 20 בדרך כלל, אני אוכל להבין מישהי שלא תרגיש מוכנה הרבה זמן. כשמדובר בגילאים כמו 15 16 ואפילו 17 אני גם אצדיק שיחכה גם שנה או שנתיים, אפילו שלוש. מעל גיל 20 בדרך כלל לא תמצאי מישהי בתולה שלא תרגיש מוכנה כל כך הרבה זמן, בדרך כלל זה מסתכם בלחכות חודש חודשיים... אבל כמובן שתמיד יש יוצאי דופן, ויש בחורות/ בחורים (?) שמעל גיל 20 לפעמים מרגישים לא מוכנים גם שנה אחרי, ואז אני מאד אעריך גבר שיחכה את הזמן הזה, אני גם אוכל להבין גבר שלא, כי להגיע לרמת אהבה כזאת, יש גברים שלא יתנו לזה אפילו את ההזדמנות. ואז, חבל על הגבר:) בעיה שלו והפסד רק שלו.

למעלה