שאלה לי אליכם...

חחח..

אתה מזכיר לי איזה חבר ילדות שלי... ice hair...:) ושפלאק- אם שאלת אותי- אין לי iam (עדיין) עוד שאלה קטנטנה- מה יכול להיות יפה באותה אוזן עם רוק?

shpluck

New member
טראגוס זה טוב!

אם רוק יכול להיות נחמד הרחבה נחמדה. איך שאת מוצאת לנכון מה שבא לך.. לי אישית על אותה אוזן יש-רוק,טראג,הליקס,הרחבה.

אולי..

הרחבה באמת יכול להיות נחמד (ממה שהבנתי זה גם יותר זול מפירס כמו טראגוס).. וגם יש לי טראגוס ממש ממש קטנטן, אז נראה לי שתהיה בעיה לעשות שם.. אפשר לפתוח iam כששולחים תמונה, נכון? אז בינתיים אין לי דרך להשיג תמונה, וגם אחרי שאני אשלח יקח להם זמן לענות לי... אז בינתיים אין :/

shpluck

New member
לא לוקח לו הרבה זמן לענות

הרחבה עולה הרבה יותר מטראגוס,אולי שלב אחד עולה פחות.. אבל להגיע לגודל מסויים זה הרבה... מזה טראגוס ממש קטן? יש לך טראגוס באוזן עם עגיל קטן?

לאא... ../images/Emo4.gif

נכון שיש סחוס ממש קטן שבו עושים את הטראגוס? אז שלי ממש ממש קטן (יותר קטן מהממוצע).. אם אני הולכת לעשות הרחבה היא לא תהיה יותר מ- 5 מ"מ.. לא אוהבת הרחבות גדולות מדי..

shpluck

New member
לחלק הזה ל"אוזן הקטנה" הזו

קוראים טראגוס..עלל שמה גם הפירס חלק גם מהפירסרים אומרים שבקטנים ממש אי אפשר לחורר.. 5 גם נחמד ויפה ויכול להעבלות מספיק תחשבתי- 1.6-2-3-4-5 כל פעם לשלם כסף על הרחבה ואולי יש עוד שלב זה כבר 4 שלבים,נגיד סתם יעלה לך 401 כל אחד זה 160,שלא נדמה לי יעלה 40,לא משנה אז זה כבר מחיר מחיר. אני אומר תעשי שניהם!

אני יודעת

שלחלק הזה קוראים טראגוס, וזה מה שאמרתי.. שיש לי טראגוס קטן! ואז שאלת אותי אם יש לי עגיל קטן... עזוב.. קצת הסתבכנו כאן... :\ נראה לי שאני מהאנשים עם הטראגוס הקטנטן שעליהם הפירסרים אומרים שאי אפשר לעשות להם.. טוב, יאללה, לילה טוב

WuTang21

New member
שמעי לי..

אל תעשי אף אחד מהם.. תעשי או בלשון או בפיטמה !! סקסייייייייייייייי !!

B o o b a

New member
ממ...

מה שאת רוצה... זה עגיל שלך גוף שלך תעשי מה שאת יותר אוהבת ותשני תעשי אחרי זה . מה שיגידו הרוב פה את תעשי ?!

../images/Emo3.gifלאאא...

רק ביקשתי שתעזרו להחליט.. אני רוצה את כולם (ועוד..) אבל אין תקציב, אז אני חייבת לבחור באחד, וקשה להחליט גם שאין כאן ממש רוב, אז ברור שבסוף ההחלטה תהיה שלי

למעלה