אני אומר לך שלא אולי אתה לא שם לב אבל אתה מוחק קוקיס
ד דללה New member 26/1/07 #25 עשיתי את זה כבר פעמיים החודש... הסיבה שאני שואלת היא לא בשביל לגלות שיש בעיה גורפת באקספלורר 7 אלא לראות אם זה מופיע בעוד גרסאות..
עשיתי את זה כבר פעמיים החודש... הסיבה שאני שואלת היא לא בשביל לגלות שיש בעיה גורפת באקספלורר 7 אלא לראות אם זה מופיע בעוד גרסאות..
R ranch22 New member 25/1/07 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בד"כ זה לא עושה לי אבל יש פעמים שזה פשוט אחרי כמה זמן מוחק לי כאילו לא נכנסתי בכלל לאף אחת מההודעות בפורום וכולן בעצם שחורות.. יש לי אקספלורר.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בד"כ זה לא עושה לי אבל יש פעמים שזה פשוט אחרי כמה זמן מוחק לי כאילו לא נכנסתי בכלל לאף אחת מההודעות בפורום וכולן בעצם שחורות.. יש לי אקספלורר.
A Ana Lyn Newkirk New member 26/1/07 #28 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זו לא רק את ../images/Emo6.gif
ד דללה New member 26/1/07 #31 נמנמ.. העברתי הלאה.. הבעיה ידועה ומטפלים בה.. אם עוד אנשים סובלים מהבעיה חוץ ממשתמשי פיירפוקס ואקספלורר 7 אני אשמח לדעת..
נמנמ.. העברתי הלאה.. הבעיה ידועה ומטפלים בה.. אם עוד אנשים סובלים מהבעיה חוץ ממשתמשי פיירפוקס ואקספלורר 7 אני אשמח לדעת..