ללא ספק. TC הם האהובים עליי. אבל אני גם אוהבת הרבה להקות/אמנים אחרים כמו שאניה טוויין, בון ג'ובי, רובים ושושנים, לד זפלין ועוד כמה, אבל TC הם ללא ספק הלהקה האהובה עליי...
יש המון להקות ואמנים שאני אוהבת את המוסיקה שלהם ומתחברת אליה...אבל דה קולינג תמיד יהיו הלהקה האהובה עליי, וקמינו תמיד יהיה היסק שאני אשמע כשאני מרגישה חרא..זה פשוט נותן לי תקווה ומחדש לי את הכל! דפנטלי מיי פייבוריט.
הייתה הלהקה האהובה עליי פעם..היום כבר לא כל כך, אני עדין אוהבת אותם אבל ה-להקה שלי זה death ואחרי זה orphand land... ואז באות שאר הלהקות שאני אוהבת...דה קולינג איפשהו שמה..
לא יודע לא יודע מה לומר מצד אחד אני מת עליהם מצד שני לא שמעתי את קאמינו כחודשיים. איך אני יכול לומר שהם הלהקה שאני הכי אוהב כשאני לא שמעתי אותם כ"כ הרבה זמן? מצד שלישי, אני לא מוצא שום להקה שיכולה להכלל כ"להקה שאני הכי אוהב" [אולי קולדפליי, אבל הם באותו מצב כמו TC]. הזמר האהוב עליי היה מאז ומעולם אביב גפן, לועזי רובי. זמרת המממממ אין כ"כ
עכשיו היהודים. זה פשוט חומר שאני מתחברת אליו הרבה יותר. לא שמעתי את CP כבר די הרבה זמן, ואין לי תמנה אחת שלהם במחשב. אולי זה כי נמאס לחרוש על אותם 11 שירים שוב ושוב.