שאלה לי אליכם

crazy4tc

New member
שאלה לי אליכם ../images/Emo9.gif

האם דה קולינג היא הלהקה האהובה עליכם
האם היא היתה פעם הלהקה האהובה עליכם והיום כבר לא
אם כן- למה היא כבר לא הלהקה האהובה עליכם
אם לא דה קולינג, מי הלהקה\זמר\ת האהוב\ה עליכם (אם יש כזה בכלל)

פעם היא הייתה ה-אהובה עליי.

עכשיו היא קצת פחות, בגלל שמצאתי חומר שאני יותר מתחברת אליו. הלהקה האהובה עליי עכשיו היא נירוונה. אוהבת -

tushi kicks

New member
../images/Emo23.gif

אני גם אוהבת את נירוונה... (ואוונסנס , אביב גפן , שוטי הנבואה ועוד כמה...) דה קולינג הם לא הלהקה האהובה עלי אבל אני מאוד אוהבת לשמוע את השירים שלהם
.

TCgirl

New member
כן ../images/Emo187.gif

ללא ספק. TC הם האהובים עליי. אבל אני גם אוהבת הרבה להקות/אמנים אחרים כמו שאניה טוויין, בון ג'ובי, רובים ושושנים, לד זפלין ועוד כמה, אבל TC הם ללא ספק הלהקה האהובה עליי...

meing lee

New member
דפנטלי האהובה עליי

יש המון להקות ואמנים שאני אוהבת את המוסיקה שלהם ומתחברת אליה...אבל דה קולינג תמיד יהיו הלהקה האהובה עליי, וקמינו תמיד יהיה היסק שאני אשמע כשאני מרגישה חרא..זה פשוט נותן לי תקווה ומחדש לי את הכל! דפנטלי מיי פייבוריט.

love alex

New member
אמ..

אני מניחה שהאהובה עליי, את הסיבה אני מעדיפה לשמור לעצמי מאחר וזה סיפור עצוב ואני לא רוצה לדבר על זה.

adi u

New member
או קיי...

הייתה הלהקה האהובה עליי פעם..היום כבר לא כל כך, אני עדין אוהבת אותם אבל ה-להקה שלי זה death ואחרי זה orphand land... ואז באות שאר הלהקות שאני אוהבת...דה קולינג איפשהו שמה..

Drorrrrrr

New member
הממ

לא יודע לא יודע מה לומר מצד אחד אני מת עליהם מצד שני לא שמעתי את קאמינו כחודשיים. איך אני יכול לומר שהם הלהקה שאני הכי אוהב כשאני לא שמעתי אותם כ"כ הרבה זמן? מצד שלישי, אני לא מוצא שום להקה שיכולה להכלל כ"להקה שאני הכי אוהב" [אולי קולדפליי, אבל הם באותו מצב כמו TC]. הזמר האהוב עליי היה מאז ומעולם אביב גפן, לועזי רובי. זמרת המממממ אין כ"כ
.

aYaLoLy

New member
פעם היא הייתה.

עכשיו היהודים. זה פשוט חומר שאני מתחברת אליו הרבה יותר. לא שמעתי את CP כבר די הרבה זמן, ואין לי תמנה אחת שלהם במחשב. אולי זה כי נמאס לחרוש על אותם 11 שירים שוב ושוב.

../images/Emo39.gif אממממ...TC היא לא הלהקה..

הכי אהובה עליי.. הלהקה הכי אהובה עליי היא ווסטלייף ואח"כ באסטד ואח"כ TC, חמסה [סיפור ארוך..
] ועוד כל מיני... אוונסנס, מוניקה ועוד..

למעלה