שאלה לי אליכם

gloom

New member
שאלה לי אליכם../images/Emo66.gif

נכון ההוקאגאים באים לפי סדר? הראשון השני השלישי והרביעי... אז איך יתכן שהייה את השלישי, בא הרביעי ואז חזר השלישי, הרי כשמת הרביעי לא מינו מישהו אחר אלא חזרו לסארוטובי? זה לא מובן לי... איך בכלל מחליטים מי הופל להיות הוקאגה ואחרי כמה זמן?

לפי מה שאני מבין ../images/Emo163.gif

הוקאגה הוא הנינג'ה הכי חזקה בכפר וכאשר ההוקאגה ה4 מת הנינג'ה הכי חזקה אחריו היה בעצם ההוקאגה ה3 שהיה לפניו .. לא ממש מסובך ומחליפים הוקאגה כל פעם שצריך.. או כשמגיע אחד יותר חזק!!!

Riku FanBoy

New member
הוא לא רק הכי חזק...

הוא גם זה שנושא את הרוח שצריכה להיות לאדם על מנת שזה יהיה להוקאגה. ההוקאגה הוא בד"כ זה שבוחר את זה שימשיך אותו, אפילו אם הוא חי בעצמו... היה ההסבר בפלאשבאק של סארוטובי...

Hikaru

New member
הסבר (../images/Emo58.gif?)

סארוטובי היה ההוקאגה ה-3, אימן את ג'יראיה טסונאדה ואורוצ'ימארו. ג'יראיה אימן את ההוקאגה ה-4 שלקח את מקומו של סארוטובי לאחר שזה הזדקן. ההוקאגה ה-4 הציל את הכפר מהביג'ו קיובי. ההוקאגה ה-3 נטל את המקום בחזרה, ואין סיבה לקרוא לו ההוקאגה ה-5. הוא עדיין ההוקאגה ה-3. סארוטובי עדיין היה בעל המיומנות הגבוהה בכפר, שלא לדבר על ניסיון. אין סיבה שהוא לא יהיה הוקאגה ^^" ובוחרים הוקאגה חדש..מתי שמגיע הזמן. סארוטובי כבר היה זקן, גם אורוצ'ימארו אמר לו 'היית צריך לבחור את ההוקאגה ה-5'. אחרי כמה זמן בוחרים? שוב..מתי שמגיע הזמן. ^^" ואני מניח שבחירת ההוקאגה תלויה *גם* בהוקאגה עצמו *וגם* במועצת קונוהא.

למעלה