שאלה לי אליכם...

נר בת

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo66.gif

שלום לכם.. אז העניין שלי הוא כזה... בעוד חודש וחצי אני עוברת לניורק לשנה השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקחת איתי את הכלבה שלי השאלה היא מה היא הפרוצדורה של הטיסה ואם יש חוקים מיוחדים בניורק או בארה"ב בכלל בנוגע לכלבים אני רוצה לדעת אם כל הדברים הכי קטנים כי אולי עדיף לי להשאיר אותה בארץ אצל קרובי משפחה או משו כזה (מעדיפה אותה
איתי) יום ניפלא לכם

תשובה לגבי ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif וכיו"ב

לגבי הטיסה עצמה את צריכה לקבל הנחיות מחברת התעופה איתה את טסה. לכל חברה יש סידורים קבועים משלה. לגבי החוק האמריקאי תקראי את החוק באתר המצורף. אני מקוה שזה יעזור. בהצלחה.

שחזור תגובה שנמחקה

כותבת ההודעה המקורית ביקשה למחוק אותה והתגובה נמחקה יחד איתה. הנה לשון התגובה: • הכוונה Fitness For Life √ מקוה שהלינק הזה יעבוד..... כתובות אינטרנט נילוות: תנסי את זה

ליילה

New member
הי נר, בתור מי שהצליחה להכניס כלב..

הפרוצדורה היא די פשוטה הולכים לווטרינר המחוזי באזור מגורייך, משלמים 29 שקלים, ומקבלים אישור בינ"ל לאישור כלבת של הכלב (כמובן שצריך להגיע לשם עם רשיון הכלב) אם את גרה באזור המרכז אוכל אפילו לתת לך את הכתובת של המקום. אחר כך קונים לכלב כרטיס טיסה מיוחד בקרגו לבעלי חיים - אני עשיתי זאת באל על ועלה לי 200 דולר. ואז צריך לקנות לכלב כלוב שבו הוא יטוס - עניין די יקר בפני עצמו, למרות ששוב תלוי בגודל הכלב. כלובים כאלו אפשר למצוא בהום סנטר, אייס ובחנויות חיות למינהן. וזהו, את הכלב מרדימים או מטשטשים קצת לפני הטיסה - תתיעצי עם הוטרינר שלך שיתן לך כדורים, מוסרים אותו בצ´ק אין, יחד עם המזוודות, ואוספים אותו שוב ליד מסוע המזוודות בשדה התעופה בניו יורק. מנסיוני שלטונות ההגירה לא טורחים אפילו לבדוק את האישורים. בקיצור מתברר שהיום יותר קל להכניס לארה"ב כלב, מאשר סנדוויץ´ פסטרמה. בהצלחה מרב

כמה תוספות

אני נוסעת מתמידה עם שני חתוליי שנוסעים איתי כל פעם הביתה לביקור מולדת. אם הכלב קטן אפשר לקחת אותו in cabin ולא במטען, הרבה יותר מומלץ - החתולים שלי תמיד נוסעים איתי בסל שלהם לפני הכסא שלי. דאגי להודיע לחברת התעופה אם את רוצה pet in cabin ולשאול אותם מה המחיר שהם גובים על זה (באל על זה 89$). יש להם מקומות מוגבלים לזה ולכן חזוב להודיע להם כמה שיותר מהר. במידה ואת שולחת את הכלב במטען, דאגי לברר היטב מי אחראי על ויסות הטמפרטורה בתא המטען במידה ויש בעלי חיים, ודאגי לשוחח איתם ולהזכיר להם שיעשו את זה. לא יזיק לאחר העלייה למטוס לבקש מהכלכל או הדייל הראשי לוודא שעשו את זה. כמו שמרב ציינה הכלב צריך לעבור חיסון כלבת למיטב זכרוני במסגרת של 30 יום לפני תאריך הנסיעה. את תעודת הבריאות הממשלתית של משרד החקלאות/השירותים הווטרינריים את מקבלת אחרי שהם "בודקים" את הכלב וחשוב לזכור שהיא תקפה רק לעשרה ימים. בכל הפעמים שנכנסתי עם החתולים לארה"ב (משהו כמו 12 פעמים) ביקשו ממני אישורים שלוש פעמים. בפעם הראשונה היה לי את האישור מהארץ ובאחרות פשוט אישור רגיל מהוטרינרית שלנו, חתום. זה הספיק להם. במקרה של להכניס חזרה לישראל זה אפילו עוד יותר פשוט. יש פרוצדורה של אישור בריאות פדרלי שהוטרינר המקומי ממלא ושולח בדואר לאישור ממשלתי, אבל אני עשיתי את זה רק פעם אחת. בארץ הם לא יודעים להבחים בין האישור הזה (שהוא יקר) לבין סתם אישור וטרינרי על חיסון כלבת. בקיצור זה די פשוט ושיהיה המון בהצלחה!

judyr

New member
ועוד משהו

אם את טסה ב KLM הם משאילים לך את הכלוב לכלב תמורת פקדון

ליילה

New member
אוי ג´ודי , איפה היית?

איפה היית כשאני נסעתי....
פתרון הרבה יותר טוב לשכור כלוב תמורת פיקדון, אני יכולה לספר שיש לי אמנם כלב די גדול - רועה אנגלי - טוב נו, מאוד גדול... וכלוב בארץ עלה לי יותר מ 1400 שקל. אז נכון, משתמשים בכלוב גם אחר כך, כך שזה השקעה לטווח ארוך, ובכל זאת, אם אפשר לשכור - עדיף מרב

een ogenblik

New member
בנוסף לכל מה שכבר כתבו

יש את בעיית הקצוות (הכוונה לשדות התעופה), ובעיקר הקצה בישראל. אין לי מושג מה קורה כאשר שולחים את הכלב עם טיסת קרגו, אך אם לוקחים את הכלב בטיסה רגילה, כדאי לקחת בחשבון את העובדה שלעיתים מתייחסים בנתב"ג לכלב כאל מטען נוסף, ולא כאל בעל-חיים. ידוע לי על מקרה בו הכלבה (בתוך הכלוב, כמובן) נפרקה מהמטוס ככל מזוודה אחרת, והגיעה למסוע המזוודות תוך הזנקת הכלוב והפלתו. כתוצאה מכך היא שברה רגל. לפני העליה לטיסה לארץ, הבודקים הביטחוניים של אל-על רצו להעביר את הכלוב (עם הכלבה בתוך הכלוב) דרך בדיקת רנטגן של מזוודות. להזהר, לברר כל דבר מראש ולהכין ביטוח לכל צרה שאפשר להעלות על הדעת!

נר בת

New member
תודה לכם...

ניתראה עוד חודש וחצי בערך בניורק שיהיה לכם יום ניפלא

למעלה