מכשפת ים יקרה...
קרה? אני התחתנתי עם שלי... התחתנת??? כן. בטח לא ידעת שהוא הומו... ידעתי. זה לא מנע ממני להתאהב בו עד כלות. מה אני בעצם רוצה להגיד - תראי, להתאהב בגיי, זה לא שונה מלהתאהב בכל גבר "לא מושג" אחר. הנטייה המינית שלו לא מונעת ממך לפנטז שאולי יום אחד הוא יבין שגברים היו "שלב חולף" ואת "הדבר האמיתי"... הוא לא. ואת יודעת את זה. תשאלי את עצמך למה בחרת (-כן, התאהבות זו בחירה) להתאהב דווקא בו. ישנן מליון וחצי סיבות, הבולטות שבהן - * פחד פגיעה - פעם נפגעת מגבר, והפחד מפגיעה נוספת מוביל אותך להתאהב במישהו שלעולם לא יפגע בך, כי לעולם לא תמשו את האהבה הזו. * אתגר הכיבוש - הוא לא רוצה אותך (מה לעשות - את לא גבר!), וזה מאתגר אותך (הומו או לא - הוא חייב לרצות אותי כי כל גבר אחר שרואה אותי רוצה אותי!) * בן הזוג המושלם - הוא החבר הכי טוב שלך. הוא מנחם אותך כשאת עצובה. מצחיק אותך. מנגב לך את הדמעות כשאת בוכה. את יכולה לספר לו הכל. הוא הולך איתך לקנות בגדים, והטעם שלו מצויין. כשהוא מחמיא לך, את יודעת שזה לא בגלל שהוא מנסה להכניס אותך למיטה. (ואני יכולה להמשיך עוד 10 עמודים בנושא, אבל אני חושבת שהכוונה ברורה...) - אז איך אפשר לא להתאהב בכזה גבר??? יקירתי, אל תפלי למלכודת הזו. תאהבי אותו, בזכות האדם שהוא. תעריכי את החברות שלכם. ותזכרי - שמגיע לך מישהו שיאהב אותך, וימשך אליך, ויהיה החבר הכי טוב שלך, וירצה לקטוף את הירח בשבילך. הגיי שלך לעולם לא יוכל לתת לך את כ ל מה שמגיע לך, רק חלקים מהמכלול. מקווה שעזרתי mai