רק נכי צה"ל יכולים להיכנס לבית הלוחם.כלומר אם יש נכה שיש לו אחוזי נכות נמוכים שלא מאפשרים לו להיות חבר פעיל בבית-הלוחם.הוא יכול להיכנס תמורת 50 ש"ח. ואני חוזר רק נכה צהל.אני מקווה שבקרוב כל נכה צה"ל יוכל להיכנס ולא משנה כמה אחוזים יש לו. כרגע מי שיש לו 15% ומעלה יכול להיות חבר בבית. לילה טוב... להשתמע... מקסיקני טעים...
זה אומר שאתה משלם איזה סכום חודשי שאני לא סגור עליו. וזה אומר שאתה יכול לבוא ולהשתמש בשירותים. והכוונה:חדר כושר,בריכה,מגרש כדורסל וכו"... כמו כן ישנן קבוצות\ליגות שאפשר להתחרות בהן,ואף לנסוע לחו"ל במסגרת התחרויות אם אתה מספיק טוב. גם לי אין בית לוחם באיזור ומאידך זה לא משתלם לי להיות חבר. לגביך- הכל נתון לשיקולך! ביי ביי ינשוף!
מי שלא נכה לא יכול להיכנס בכלל לבתיי-הלוחם. מי שיש לו פחות מ-15% נכות.יכול להיכנס ולשלם סכום של 50 ש"ח.מי שיש לו מעל 15% נכות.יכול להיות חבר פעיל בבית-הלוחם תמורת סכום פעוט שיורד לו כל חודש מהתגמול.חברים תשתדלו לא להטעות אחרים ולא מתוך כוונה רעה אתם לא מעודכנים כנראה. ושוב אני חוזר מי שלא נכה צה"ל לא יכול להיכנס לבית-הלוחם. גם אם הוא נכה בטוח לאומי או משהו אחר הוא לא שייך לקטגוריית נכי-צה"ל ולא יכול להיכנס. שיהיה לכם המשך יום נפלא... להשתמע... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."