שאלה לי אליכם

רוייקו

New member
שימו לב. אתם טועים בגדול. ההבדל בין

הגבלת קיבה לקיצור קיבה גדול. החל משנת 1985 לא ביצעו בארץ קיצור קיבה, למעט מיקרים בודדים. מאמצע שנות השבעים עד 1985 בוצעו בסורוקה כ 500 ניתוחי מעקף קיבה. ניתוחי מעקף הקיבה ניזנחו מאז לטובת ניתוחי הגבלת קיבה. רובכם הגדול עבר ניתוח להגבלת הקיבה. לאחרונה, שוב חוזרים לקצר את הקיבה והפעם, בשיטות לפרוסקופיות, כפי שמקובל בארה"ב, קנדה ומקומות אחרים בעולם. SRVG וניתוחי הטבעות המתכווננות (קשירת הקיבה) הם ניתוחי הגבלת קיבה.

רוייקו

New member
שלום אישתר. מתי עברת מעקף קיבה

והיכן ? תוכלי לספר קצת על הניתוח שלך, מי ניתח, איפה ולמה ? מדובר בניתוח לא שיגרתי עדיין בארץ. גם אני מנותח מעקף וישנם פה עוד כמה אחדים, אבל אנחנו מיעוט פה. רק לאחרונה שוב חוזרים לשיטה הזו.

אשתר

New member
שלום רוייקו../images/Emo6.gif

אני עברתי את הניתוח הישן לפני כ-7 שנים בבי"ח אסף הרפא הניתוח עבר בהצלחה, וירדתי במשקל בערך 56 קילו במשך קצת פחות משנה וטפו טפו... עד היום אני שומרת על המשקל שלי(אפילו אחרי שתי לידות) אני עדיין מוגבלת בסוגי אוכל ובכמויות אני מאוד מאוד מאוד מרוצה שעברתי את הניתוח הזה ספציפי ושאין לי שליטה ע"י ניפוחים וכדומה ויש לי עוד שתי חברות שעברו אחי את הניתוח הזה בהצלחה

באיה

New member
אני מבינה שהשאלה מופנית אלי

ובכן, אולי עדיין בדף הזה נתתי תיאור מדיוק, אך למענך אחזור עליו שוב. נותחתי לפני 11 חודשים ב LAP BAND עד כו ירדתי 25 קילו, והיעד שלי, זה לרדת עוד 15. אני נמוחה כ 1.50 מ´, ו40 קילו הוא משא כבד מאוד. לניתוח הלחתי עם BMI 45 כרגע אני במצב סטטי כבר שלוש שבועות, אבל כמובן הפגישה אצל דיאטנית מתקרבת. כפי שציינתי לדיאנה, זה נותן לי פוש. שיהיה לך יום נעים באיה

אשתר

New member
אל תפול רוחך ../images/Emo65.gif

אני בטוחה שתמיד עם כח רצון חזק ושאיפות גבוהות אפשר להשיג הכל לא רק בניתוחים, גם בדיאטות יש זמנים של עצירה בירידה העיקר לא להתייאש

רוייקו

New member
אשתר. הניתוח שעברת באסף הרופא

הוא לא מעקף קיבה. לא ביצעו מעקפי קיבה בא הרופא אלא SRVG. עם הסיכות וטבעת הסיליקון הקבועה. על איזה מישקל את עומדת היום ?

efil1

New member
הלוואי אצלי לא יאה כזה

כל הכבוד לך על הירידה

למעלה