שאלה לי אליכם...

steve2

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo27.gif

יש ברשותי את הוצאת הלייזר דיסק המפוארת של SW הוצאת ה-SE מ-97'. מדובר על מארז קופסתי גדול ושחור בעל תבליט של קסדתו של דארט' ויידר בעל חמישה דיסקים דו צדדיים של שלושת הסרטים + שלל ראיונות ומאחורי הקלעים של ההוצאה(ראיונות וקטעים שאין בגרסת ה-DVD!!)+חוברת צבעונית ומפרט דיסקים וצ'אפטרים. הסרטים כמובן במסך רחב הספקט מקורי של 2:35.1 וסאונד 5.1 דולבי דיגיטל,THX certifecation. ההוצאה שוחררה בנובמבר 97' בהוצאה מוגכבלת(10,000 עותקים בכל העולם!)ועלתה כ-1000 שקלים בארץ בזמנו. היום אני מניח שהמארז יותר מנדיר, לכן לדעתכם במידה ואני ירצה להחליף ידיים ולמסור אותו בכמה אני יכול למכור את התענוג...?

KingpinEX

New member
אני חושב שיהיה ממש קשה למכור אותו

משום שהוא בליזר דיסק, מכשיר שלא הצליח בזמנו וכיום בכלל בקושי שיש אנשים שיש להם. ככה שתצתרך למצוא מעריץ של סטאר ווארס שיש לו ליזר דיסק ושהוא מעונין לבזבז מחיר מינימום של 1000 שקל... קשה לי להאמין שתמצא מישהו.

elcool

New member
אבל תחשוב על זה ככה

כמה שזו הוצאה יותר נדירה, ככה אנשים יהיו מוכנים לשלם עליה יותר. אז מה אם זה פורמט נדיר? היום באינטרנט אפשר למצוא כל אחד שרוצה כל דבר. השאלה תמורת מה.

KingpinEX

New member
אם זה פורמט נדיר אז אין לזה שימוש

אז כמה שזה נדיר זה לא יעזור לאף מעריץ שאין לו ליזרדיסק. אלה אם כן הוא מעריץ diehard משוגע שקונה הכל בכל מחיר, וחולי נפש כאלה קשה למצוא.

elcool

New member
לא צריך למצוא

שמים את המארז ב-ebay וחולי הנפש כבר באים לבד כמו זבובים על עוגת שים מאתמול.

yoo

New member
אללי זה נראה אדיר...

למרות שמעולם לא היה לי לייזר דיסק (ולמעשה אני חושב שזה מכשיר די אדיוטי) הייתי קונה במחיר כזה.. זה פשוט דבר מדליק לאספנים.

למעלה