שאלה לי אליכם...

Curious

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo140.gif

מהם "כללי ההתנהגות" עם ישות אור שקופצת לביקור? כיצד מתגוננים מחד, ולא מרחיקים אותה מאידך? כיצד יודעים מי זה או מה זה ומה מטרתם? תודה

נופשת

New member
בפשטות

בודקים אם זה נכון לך או לא, במקום להתגונן.. שואלים מי היא, מה היא רוצה, מה היא באה למסור לך. וכמובן רושמים הכל.

הכל עניין של פחד

אם יש םחד - הרבה פעמים כל מסר שאת מתכוונת להשמיע, בעצם נשמע הפוך
אם את מרגישה שאת אדונית לחוויית חייך, לגופך ולאנרגיה שלך - לא צריך להיות פחד. גם אנרגיה שלא מתאימה לך, אפילו אדוני בכבודו ובעצמו שמגיע בזמן לא מתאים, אפשר להודות לו, ולבקש שיניח לך כרגע. בתחושת הודיה ובידיעה, שהוא לא יכול לא להשתלט עלייך ולא להזיק לך כל זמן שאין מוכנות ואין פחד... הצלחה!

Curious

New member
הם אכן אין ביכולתה של ישות

לפגוע בנו באופן כלשהו?

נופשת

New member
רק אם את מפחדת..

אם את באהבה, חיבור לעצמך ולאדמה ובטחון שרק טוב ואהבה מקיפים אותך, אז לא. חוץ מזה, היכולת לתקשר ניתנת לדעתי לאנשים שיכולים לבחור. לבחור איזו אינפורמציה מתאים לך לקחת, ואיזו לא. וכמובן מתי.

Curious

New member
אני מתחברת לטוב ולאהבה וראשית

כל לאור שלי. יש בי טוהר ואור, ואני לא אמורה למשוך דברים ממקום של חושך. עם זאת, אני מרגישה שאין לי את הידע והכלים, וזה יוצר חשש מחוסר ודאות כשהדברים מתרחשים. ושאני אומרת להם להפסיק, הם לא תמיד מפסיקים מיד, מכאן מתעורר הפחד. כיצד נוהגים במצב של ידע וכלים מוגבלים? כיצד ומה כדאי ללמוד כדי להבין יותר את העומד בבסיס התקשור? אני חשה שההגנות לא ממש משחקות תפקיד, ביחוד כשאני מבקשת שזה יפסיק, וזה לא מפסיק מיד... תודה

Curious

New member
את חושבת שניתנה לי היכולת

לתקשר? מדוע? מהם הסממנים לאדם שניתנה לו היכולת ובאמת מסוגל וראוי לתקשר?

נופשת

New member
אחד שעושה את זה, סקרנית:)

ולשאלתך השניה, לאמונתי, וזו אמונתי המאוד פרטית, שעובדת מצויין בשבילי. ישויות יכולות לנאום לך מהיום ועד מחרתיים. האימון שלך צריך להיות לכיוון של בחירה. את בוחרת מתי וכמה להקשיב, מתי נח לך. כשלא מתאים, את פשוט לא מקשיבה. קצת כמו שאת מקשיבה לאדם אחר, כשלא מתאים אז לא. כשמתאים, אז הקשבה מלאה, עם כל החושים וכל הלב. אני מעולם לא נפגעתי מישות, ואני שומעת אותן מאז שאני זוכרת את עצמי. אמר לי פעם איש חכם, " את שומעת אותי, את שומעת אותו, ואת שומעת עוד כמה דברים שלא כולם שומעים, זה הכל. אין מה לפחד, תתבונני" ככה הוא אמר, לי זה עשה שקט. מקווה שגם לך. תקראי את סטיב רוטר, סקרנית. הוא יכול לעזור לך מאוד לדעתי.

Curious

New member
תודה...../images/Emo45.gif

יש לי 2 מספריו משואות האור וברוכים הבאים הביתה... יש עוד משהו שהיית ממליצה לי לקרוא בהמשך? (מעניין, הנחתי את הספרים אל מול עיניי לפני כשנה... ורק כעת אני מגיעה אליהם...)

Curious

New member
הלילה קראתי את ברוכים הבאים

הביתה....והתחלתי את משואות האור.... קיבלתי יותר בטחון והגיעו כמה הבנות חדשות..., חביב.... אני מנסה שוב לקרוא את משואות האור, יתכן וזה הזמן המתאים כבר, נראה ששם צפויות לי יותר הבנות. תודה

Curious

New member
2 שאלות...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מתוך הקריאה בספרים הללו, העלתי בזמנו שאלה בנוגע לרטט. ואני רוצה להעלות אותה בפניך שוב, כיצד הית מגדירה "רטט"? וכיצד הייתם מבינים את המושג "תופרי זמן"? תודה

נופשת

New member
רטט

רטט הוא סוג של ויברציה. לכל אנרגיה יש את הרטט שלה. יש אנרגיות שיותר קל לחוש אותן דרך הרטט. את אנרגית הקריסטל שעליה הוא מדבר, אני אישית לא רואה, רק שומעת את התדר שלהן, ואז נותנת לתדר שאני בוחרת להדהד את השדה שלי. אני מהדהדת עד שהרטט נעים לי בגוף הפיזי, והתדר נשמע לי הרמוני באוזנים. תנסי להיות יותר ספציפית בשאלות, מתוקה.. מקווה שעזרתי קצת

Curious

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת

"אני מהדהדת..."? האם גם חפצים דוממים מהדהדים? מה את שומעת? דרך האוזן או האינטואיציה או הדמיון? כיצד את בוחרת תדר? בלילות, כשאני מתבוננת בצורה מכוונת בחפצים, למשל במשקוף של דלת, אני רואה סוג של הילה לבנה, מהו פשרה? האם זהו תעתוע לילי של ראיה? או סוג של תדר שאני בוחרת? או סוג של הילה או רטט של חפצים?

נופשת

New member
ואוו כמה שאלות../images/Emo13.gif

מחר אני אענה לך על כל מה שאני אצליח.

נופשת

New member
קצת תשובות

מהקל אל המסובך אני שומעת דרך האוזן. את הצליל של התדר. אני בוחרת את זה שמהדהד לי הכי נעים בגוף. או את זה שמצלצל לי הכי נעים באוזן. או את זה שאני שומעת הכי חזק. תלוי נורא:) לכל דבר יש תדר, ומכאן גם הדהוד. ומה שאת רואה בלילה, זה השדה של הדברים. להדהד תדר, זה בעצם לתת לו לעשות בשדה שלך את מה שהוא עושה. ההידהוד בא מעצמו, קצת כמו אדוות. מקווה שעניתי לך אני פה

Curious

New member
תודה לך!

קצת ענית לי... זה מעניין... מה זה אומר עלי, שאני מסוגלת לראות שדרות אנרגטיים של חפצים דוממים, כגון משקופים של דלתות?? האם זה אומר שעם הזמן אוכל לקלוט גם תדרים? או שמא אני כבר קולטת בדרכי? האם את באמת שולטת בתדר, או שזה בהתאם למה שאת מסוגלת לקלוט?
...

נופשת

New member
אני מניחה שלו הייתי שולטת בתדרים

שליטה מלאה, הייתי מוארת לי בנחת, אי שם בשנגרילה. אני עדיין פה, לומדת ומתלמדת ומתאמנת.

למעלה