שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם ../images/Emo13.gif

היי מה נשמע? אני כבר נמצאת בשיעור השמיני שלי וכל פעם שהמורה שלי לאוטומט אומר לי לבצע פנייה בצומת או במעגל תנועה הוא שם לי את היד על ההגה בזמן שאני מנסה לתמרן ולשלוט בעצמי במכונית.. וכן, אני מתכוונת לכל פעם! מניסיוני למדתי שאם אנסה דברים בעצמי אוכל להבין אותם בצורה טובה יותר וכל פעם שהוא שם לי יד על ההגה זה מפריע לי ללמוד בעצמי... אני לא אומרת שזה רע אבל מה לדעתכם עליי לעשות? האם לומר לו שיפסיק שיעזור לי בפניות ושיתן לי לנסות לבד או שמא אני מגזימה בדבריי?

bloomy

New member
זה תלוי.

יכול להיות שזאת שיטת הלימוד שלו או משהו בסגנון, אבל אם זה מפריע לך- דברי איתו על זה.

אולי הוא חושב

שהשליטה שלך בהיגוי היא לא מספיק טובה הכי חשוב ודבר ראשון דברי איתו על הנושא ותסבירי לו את עמדתך ותשמעי גם את עמדתו תהליך הלימוד אמור להיות מהנה ולא לגרום לך לאי נוחות - בהצלחה לדעתי האישית שיעור 8 את אמורה לשלוט בהיגוי ברמה סבירה ואין סיבה להחזיק לך את ההגה בכל פניה אולי רק כשאת טועה וגם אז חייב לדעתי המורה להגיד לך איפה טעית.... אני מדגיש שוב דעתי האישית

lilach16

New member
תשובה לי אליך :)

זה תלוי במורה שלך.. אם זה מפריע לך (וכנראה שכן..), תגידי לו את זה ותגידי לו שאת מעדיפה שהוא יגיד לך מה הטעויות שלך ולא שיתקן אותן.. המורה שלי למשל, אוהב לגעת בהגה ולהעביר הילוכים לפעמים.. זה כבר לא מפריע לי כי אני יוגעת שזאת לא בעיה שלי, זה פשוט הוא ככה.. ראיתי שלכל התלמידים הוא עושה את אותו דבר, לפעמים הוא לא שם לב בכלל חחחח אני כבר בשיעור 34 והוא עדיין לפעמים נוגע בהגה אבל כבר לא מזיז לי, אני אומרת לו "אני יודעת לבד" ודברים כאלה אבל שטויות. אם זה מפריע לך תגידו לו את זה וזהו.

למעלה