שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם ../images/Emo13.gif

אני גרה במושב ליד קרית גת , והיה אצלנו תנועת בני המושבים, בחופש נסעתי לדודים בצפון ליד נתניה וראיתי שגם אצלם יש את תנועת בני המושבים, עכשיו אני רוצה להשיג חולצה כחולה של בני המושבים אבל של "עמק חפר".. איפה אני יכולה להשיג?! ולאלה ששואלים למה בכלל אני צריכה , כי אני פשוט אהבתי אותה , ועמק חפר זה בשבילי משו מדהים, אני חולה על המקום הזה =] גדלתי שם ואני שם המון פעמים , יש לי שם משפחה וחברים.. אשמח אם תעזרו לי =] -ליט-

אם יש לך שם משפחה וחברים

שגרים שם במושבים אז את יכולה לבקש מהם.. את מדברת על חולצת תנועה עם סרוף אדום של עמק חפר או חולצת טריקו רגילה עם הדפס?

שאלתי אותם והם פרשו מהתנועה..

את החולצות הם נתנו לצעירים יותר , ואני לא מצליחה להשיג חולצה בקיצור חחח אני מדברת עם החולצה עם השרוך האדום..=]

דורד

New member
את מלכה!!!

יואווווווווווווווווווווווווווווווו את מלכהההההההההה... אמממ... אני מעמק חפר!! ו... אני יודע שזה נראה לך ככה... אבל עם דודים שלך גרים בעמק חפר (ליד נתניה) הם אולי גרים צפונית אלייך אבל עמק חפר זה הכי מרכז שיש... עמק חפר זה מרכז כדוה"א... עמק חפר זה מרכז העולם! ואני מקדיש לך את התמונה... שאני אצרף בתגובה נוספת להודעה הזאת... דורדיק

חחחחחח איזה חמוד

תווודה על ההקדשה של התמונה =] ועמק חפר זה צפון חח בשבילי בכל אופן =/ מאיפה אתה ?! מהישובים מסביב או בת חפר ?! חח

דורד

New member
אנשיםםםםם

התמונה שפה זה לא ציור!!! זאת סריקה של החולצה הכחולה החדשה של העמק!! ובשביל שתבינו כמה דברים אני מצרף פה עוד תמונה...

מ ו ר ע ל

New member
בוא נתחיל בזה שעמק חפר זה לא עמק

ובקשר לשאר הדברים שהנפצת פה, בוא לא ניסחף. הכל נאמר ברוח טובה, ורוח הקיבוץ תנצח!

kedeman

New member
את הויכוח הזה נעזוב

אין לי כוח להיכנס לזה אבל אתה לא יכול לסתור בשום צורה שהיא שתי עובדות פשוטות: א. עמק חפר זה ממש ממש מרכז (מי לא עצר באם הדרך? מי לא נוסע מצפון לדרום דרכינו?) ב. עמק חפר אימפריה.

מ ו ר ע ל

New member
עם הקטע של האימפרייה קשה לי להתווכח

אבל בקטע של מרכז מרכז הארץ נמצא בכלל באיזור קריית גת אבל נרד גם מהוויכוח הדבילי הזה...

fresh mishmesh

New member
לאלאלא...

מרכז הארץ הוא בכלל בחוף אשקלון... וזה אפילו די קרוב לקרית גת. בקיצור שי, אתה בכלללל התבלבלת לגמרי

חחחח העיקר שהציור דומה למציאות

אני בין האנשים שיותר מעריכים את עמק חפר כמועצה וכתנועה אבל, קצת נסחפנו לא? 1. חדרה מצויירת כהר? היא שוכנת לחוף הים ואין בכבישים שלה איזה ירידה או עלייה דרסטית ככה שהיא יותר מישור החוף כזה אפילו לא גבעונת.... 2. נתניה- כנ"ל. חחח אבל בוא לא נתפס לקטנות יש לכם צלע אחת שוכנת להרים.. נו הציור התקבל למרות שצריך להוסיף לידו כמו בסרטוט גאומטרי (הציור הוא להמחשה בלבד ואין שום קשר בינו לבין המציאות) :) ואומנם עמק חפר זה לא חור (בניגוד למנשה) אבל מרכז הארץ... למרות שיאמר לזכותכם שיש למועצה הזו את המיקום הכי טוב בארץ! קרוב לתל אביב (מרכז) אבל לא יותר מידי. ושוכנת ליד הים... ככה שגם קרוב למרכז וגם טבע ושקט!

fresh mishmesh

New member
תגידי לי, את בסדר?...

זה כל הקטע........ שאין ממש בעמק שלנו הרים, יש ערים... בגלל זה הערים בציור הן "הרים"....

N i T z A n1

New member
אני אנסה להסביר לך

כעיקרון עמק זה בין שני הרים, נכון? אבל ליד עמק חפר אין הרים... יש שם ערים- נתניה וחדרה אז ציירו את עמק ח-פר בין שתי ערים, שמצוירות בתור הרים.

דורד

New member
ניצן...

אני לא מאמין עלייך שלא יכלת להגיע למסיבת חילוף!!! ולא נפרדתי ממך!! ואני עצוב... אבל יש לי מתנת פרידה ממני... התמונה מוקדשת לך... (תעתיקי את הכתובת לשורת הכתובת של הדפדפן) http://img293.imageshack.us/img293/2559/2435rn.jpg נ.ב. אני מקווה שאת באמת הניצן שאני חושב שאת ולא ניצן אחרת... ואני מקווה שאני לא עומד לעשות את הפאדיחה הכי גדולה בחיים שלי!!!

fresh mishmesh

New member
דור../images/Emo70.gif

חמוד...
זאת אכן אני... ואין לך מה להתעצבן, גם אני התעצבנתי... לא הסכימו לשחרר אותי, זה לא מספיק חשוב בשביל הצבא שיש אנשים שתרמו מהחיים שלהם שנה לפני הגיוס, ואפילו לא סיימו אותה. חלק מהמפקדים שלי אפילו לא ידעו מה זאת שנת שירות... אנשים בארץ בורים לחלוטין! והתמונה- אחת המכוערות שלי...
רוב הסיכויים בגלל שהייתי מממממש מסטולה מעייפות בשלב הזה שחל הכיף פעילים אבל היא בכל זאת משעשעת

ניצן

קיבלת (במקרה) מחן את מה שכתבתי לך?? ודור- אני חייבת לחלוק עליך פה הפדיחה הכי גדולה שלך היתה ההצגה בהשתלמות..

למעלה