לשאלותיך alonbb....
- כן, הקרנה חוץ גופית זה דבר אמיתי, לפחות מבחינתי ועוד מספר בלתי מבוטל של אנשים ברחבי העולם. - לפי דעתי, אין יותר מידי רוחניות, ההפך הוא, בשביל לחוות OOBE או AP אחד הדברים שצריך לעשות הוא להתנתק מאמונות קודמות, לגרום לכך שמערכות האמונה שכובלות אותך לסדרת חוקים קשיחה כמו דת (יהדות, נצרות) או אמונות למיניהן (גהנום, גן עדן, שדים ומפלצות וכו..) שיכולות להגביל אותך יפסיקו לעשות זאת - כך שהרוחניות לא משחקת תפקיד נכבד - אבל איש איש ותפיסת העולם שלו, חלק מהאנשים בהחלט תופסים את העניין כרוחני, אני מביא לך את תפיסת העולם שלי. - הזייה... חד משמעית לא!!!, ייתכן מאוד שחלק מהתופעות שנכללות בסך הדיווחים על AP ו OOBE הם פשוט הזיות מתוחכמות (אבל עצם ההגדרה "הזיה" כוללת בחובה את הנסיון לפרש את המילה הזו שבשורה התחתונה הומצאה ע"י אנשים בשביל לתאר אירועים מסויימים שלא ניתן לפרש בצורה לוגית מדעית, כמו שאומרים על תופעות שלא ניתן להסבירן שהם "על-טבעיות" שאם מנסים להסתכל על ההגדרה הזו בצורה לוגית, אז רואים שזו הגדרה מאוד מטופשת, מ´זתומרת על טבעי, אם זה קרה אז זה חלק מן הטבע, לא מעליו ולא מתחתיו ולא מצדדיו, פשוט לנו, בני האנוש, קשה להתמודד עם דברים מסויימים אז אנחנו מצמידים להם סיווגים מאוד מרשימים או מבטלים כמו על טבעי והזיות). - כן, יש מישהו שחווה את זה. ------------------------------------- בשורה התחתונה - אל תפסול דבר לפני שחווית/ניסית אותו - או לפחות ניסית להתעמק בו מספיק לפני שתוכל לשפוט. אני לא אומר את זה למען התופעה, היא תמשיך להתקיים גם ללא התמיכה של אנשים כאלה ואחרים. יום טוב, YUV