שאלה לי אליכם...

LUCID DREAM

New member
שאלה לי אליכם...../images/Emo121.gif

איך אני יכולה לדעת בוודאות שאני נמצאת בחוויה חוץ גופית ובעיקר בהקרנה חוץ גופית
(....Answer fast pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease)

y u v

New member
כשתהיי...

תדעי. זו לא התנשאות או משהו כזה.. אבל כשתחווי AP - תדעי שאת חווה את זה. YUV

LucidGuess

New member
את יכולה...

את יכולה לקחת לפני השינה חפיסת קלפים ולישלוף באופן אקראי 3 קלפים בלי להסתכל עליהם ולשים אותם על איזה מדף או מקום אחר בחדר שבא לך. אם בחוויה החוץ גופית תיראי מה היו הקלפים ואחר כך כשתתעוררי תיראי שהקלפים שראית הם באמת הקלפים על המדף או תהיה הוכחה דיי טובה, בעיקר אם תצליחי לחזור על הניסוי הזה 2, 3 פעמים.
Lucid

y u v

New member
לפי דעתי זו שיטה לא כ"כ טובה....

בשביל להגיע לשליטה בהקרנה חוץ גופית בעולם הפיזי, צריך הרבה אימון וידע. זה לא רק לצאת אל מחוץ לגוף אלא גם ללמוד מערכת חוקים שונה חלוטין, למשל, הראייה ב OOBE היא רלמנט שדי קשה לשלוט בו, יש למעשה לפחות שישה סוגי ראייה ובשביל לסבך עוד יותר, התפיסה של דברים ב OOBE שונה לפעמים באופן מהותי, את יכולה לראות דברים שבפיזי ייראו לך אחרת לגמרי או ההפך. בקיצור, זה כמו ללמוד ללכת מחדש רק שלמידה זה תהליך מוטורי שבד"כ מגיע באופן טבעי עם הזמן והאימון, OOBE והשליטה בו זהו משהו שלפי דעתי לא כ"כ נועדנו לשלוט בו באופן מלא ולפעמים יכול להיות מתסכל מאוד. ------------ לא שאני טוען שהשיטה שהוצעה פה היא רעה.. פשוט מאוד - זה יכול להוביל אותך לתסכול ברגע שלא תצליחי לראות/לזוז/לחוש או כל דבר אחר ויכול לרפות את ידייך (רוב הכשלונות של מנסי OOBE נובעים מתסכול וייאוש). בקיצור - יש ללמוד לזחול לפני שלומדים ללכת... אם את רצינית בקטע - אז תהיי רצינית. ------------- וכשאמרתי שכשתהיי שם תדעי - אז התכוונתי לזה - כשתחווי OOBE תדעי. YUV

alonbb

New member
מאיפה לכם ש

הקרנה חוץ גופית זה דבר אמרתי? אני לא מנסה להגיד שזה דפוק זה פשוט נשמע לי קצת רוחני מדיי..אולי זה סוג של הזייה ?.. יש פה מישהו שכבר חווה את זה?

y u v

New member
לשאלותיך alonbb....

- כן, הקרנה חוץ גופית זה דבר אמיתי, לפחות מבחינתי ועוד מספר בלתי מבוטל של אנשים ברחבי העולם. - לפי דעתי, אין יותר מידי רוחניות, ההפך הוא, בשביל לחוות OOBE או AP אחד הדברים שצריך לעשות הוא להתנתק מאמונות קודמות, לגרום לכך שמערכות האמונה שכובלות אותך לסדרת חוקים קשיחה כמו דת (יהדות, נצרות) או אמונות למיניהן (גהנום, גן עדן, שדים ומפלצות וכו..) שיכולות להגביל אותך יפסיקו לעשות זאת - כך שהרוחניות לא משחקת תפקיד נכבד - אבל איש איש ותפיסת העולם שלו, חלק מהאנשים בהחלט תופסים את העניין כרוחני, אני מביא לך את תפיסת העולם שלי. - הזייה... חד משמעית לא!!!, ייתכן מאוד שחלק מהתופעות שנכללות בסך הדיווחים על AP ו OOBE הם פשוט הזיות מתוחכמות (אבל עצם ההגדרה "הזיה" כוללת בחובה את הנסיון לפרש את המילה הזו שבשורה התחתונה הומצאה ע"י אנשים בשביל לתאר אירועים מסויימים שלא ניתן לפרש בצורה לוגית מדעית, כמו שאומרים על תופעות שלא ניתן להסבירן שהם "על-טבעיות" שאם מנסים להסתכל על ההגדרה הזו בצורה לוגית, אז רואים שזו הגדרה מאוד מטופשת, מ´זתומרת על טבעי, אם זה קרה אז זה חלק מן הטבע, לא מעליו ולא מתחתיו ולא מצדדיו, פשוט לנו, בני האנוש, קשה להתמודד עם דברים מסויימים אז אנחנו מצמידים להם סיווגים מאוד מרשימים או מבטלים כמו על טבעי והזיות). - כן, יש מישהו שחווה את זה. ------------------------------------- בשורה התחתונה - אל תפסול דבר לפני שחווית/ניסית אותו - או לפחות ניסית להתעמק בו מספיק לפני שתוכל לשפוט. אני לא אומר את זה למען התופעה, היא תמשיך להתקיים גם ללא התמיכה של אנשים כאלה ואחרים. יום טוב, YUV

EshedI

New member
בדיוק

אמונה אומרת - אתה חושב שזה נכון, אפילו אם חלק ממך אומר לך שזה לא יכול להיות ואולי זה סתם צירוף מקרים אבל בשביל שהקרנות חוץ גופיות יצליחו, אתה צריך להכניס לתת מודע שלך שהדבר אכן אפשרי ואכן טבעי לחלוטין (עובדה: אנשים חווים כאלה חוויות בצורה טבעית מבלי שהם ניסו להביא את זה על עצמיהם ומבלי שבכלל ידעו שזה קיים) זה למה הטיבטים יודעים לעשות את זה כל כך טוב אצלם זה פשוט עוד חלק בשגרה, להקרין, להיפגש עם רוחות (Spirits) שמעל המישור שלנו, ולחזור נאורים. אצלנו רק יודעים להתפלל, וגם זה לא עוזר.

Variety

New member
לדעתי זו שיטה מצויינת, אך גם אפשר

אך גם אפשר לעשות שיטה שקראתי. בחלום צלול, הסביבה מאוד דינמית וניתקנת לשינוי, אך הדבר איננו כך בחלום נבואיים וחוויות חוץ גופניות ע"פ הספר שקראתי. לטענת המחבר, הסביבה של מחוץ לגוף היא קבועה מפני שע"פ דבריו היא עולם שבאת קיים, מימד אחר. וכמו שקשה לשנות חומר בעולם שלנו לעומת חלום צלול, כך גם במימד האסטרלי או איך שלא קוראים לזה. ואם יש לך שליטה טובה על חלומות צלולים, וקל לך לשנות דברים, תוכלי בקלות ככה לראות באיזו סביבה את, חלום צלול, חלום נבואי או מחוץ לגוף.

EshedI

New member
תגובה

פעולה פשוטה בדיקת מציאות כשאת בהקרנה חוץ גופית בדיקת המציאות תיכשל, אבל את תדעי מהר מאוד שזאת לא המציאות כפי שאת מכירה אותה יש גם שיטה לנסות למתוח את האצבע, בהקרנה אסטרלית זה אמור לעבוד ובחלום לעשות תוצאות משונות אחרות, אבל אני לא סומך על זה כל כך וד"א חוויה חוץ גופית והקרנה חוץ גופית זה אותו דבר פשוט יש כמה סוגים של הקרנות ובכל הקרנה את מקרינה חלק שונה מהתודעה שלך החוצה, ובכל מגיעה למישורים שונים

למעלה