שאלה לי אליכם BOM PAM PROJECT...

glass vegas

New member
שאלה לי אליכם BOM PAM PROJECT...

אפשר לקבל ממכם פרטים כמו שמות, וכמה אלבומים הם הוציאו ומתי..

JamicaniT

New member
אם לזה התכוונת ..

Boom Pam עוזי פיינרמן - גיטרה. דודו כוכב - תופים. יובל "טובי" זולוטוב - טובה. אורי כנרות - גיטרה. אם אני לא טועה יצא להם אלבום אחד בספטמבר. [בתמונה]

JamicaniT

New member
חביב :)

ידעתי שהסיכוי שמישהו באמת שומע את אותם אומנים שאני שומעת הוא די קלוש. D:

Funky Giraffe

New member
דווקא בום פם נהיו מדוברים חבל"ז.

והאלבום שלהם יצא על הפנים לעומת מה שהם היו לפני זה. הסאונד של החומרים שיצאו כדמו לפני האלבום היו הרבה יותר טובים... מקרה פאנקנשטיין חזר :\

Funky Giraffe

New member
מבחינת סאונד? ממש לא...

תקשיב לסאונד של הבונוסים Celebrate your mind ו Come and join me וחפש את הבדלי הסאונד בין שני הקטעים הללו לבין האלבום הראשון מבחינת סאונד. מקווה שתבין למה אני מתכוון

חולוני

New member
אוקיי, שמעתי עכשיו

והבנתי אותך, אכן סאונד לא טוב. אבל עדיין השירים טובים. אפילו מאוד.

Funky Giraffe

New member
והכי הזוי שהם התעקשו לעשות מיקסים

בשוויץ... הסאונדמן שלהם, אוהד דקל (האח הקטן של דפנה ואלרן) התעקש לנסות ליצור סאונד סבנטיזי כזה, למרות שהוא טוען דווקא שזה הסאונד הכי מודרני שיש... וחוץ מזה מלא התלוננו על העניין הזה והם אומרים שברגע שהם קיבלו את כל התלונות הם הבינו שמה שהם ניסו לעשות הצליח (?!) אבל למרות זאת, שוב, אכן אין שום ספק - החומר משובח לאללה! רואים שהם שמרו אותו במחסן המון שנים מאז ההתחלה שלהם, מקווה שהשני שלהם לא יפול מהרף הזה.

Suctor

New member
וואו

ולחשוב שיכלתי להיות בהופעה שלהם שהייתי בניו יורק. למה אני כותב את ההודעה הזאת בפורום אחרי כל כך הרבה זמן שלא הייתי פה?

Suctor

New member
התכוונתי לבומ באפ פרוג'קטס

לא יודע למה זה שם את ההודעה כאן.

glass vegas

New member
הביאו לי דיסק צרוב שלהם..ואני רוצה

לדעת עליהם קצת כי הם נשמעים טוב... נו חסיד או איזה זקן אחר בטוח יודעים על מה אני מדבר .. דרך אגב הם מסמפלים את לקחת את ידי בידך-של נו זאת עם התלתלים אם אני לא טועה..(כן כן היא ישראלית) וגם את I SHOT THE SHERIF של בוב מארלי...(אם ככה כותצבים את זה..) כולי דיסלקט

למעלה