שאלה לי אליכם יקיריי.. הרגע ראיתי את הפורום שלכם לראשונה. מה הייתם אומרים על נשים דובות? זה גם בסדר?
פ פיה שלו New member 26/12/05 #1 שאלה לי אליכם יקיריי.. הרגע ראיתי את הפורום שלכם לראשונה. מה הייתם אומרים על נשים דובות? זה גם בסדר?
B bonking New member 26/12/05 #3 בטח אני אוהב גם וגם. אני מת על גברים ונשים שמנות באותה מידה ובשבילי להיות עם שני שמנים משני המינים במיטה זה הכי טוב שיכול להיות.... לגבי הפורום הזה אני לא בטוח שזה המקום- יש בתפוז פורום " שמנות ויםות" אולי שם?
בטח אני אוהב גם וגם. אני מת על גברים ונשים שמנות באותה מידה ובשבילי להיות עם שני שמנים משני המינים במיטה זה הכי טוב שיכול להיות.... לגבי הפורום הזה אני לא בטוח שזה המקום- יש בתפוז פורום " שמנות ויםות" אולי שם?
פ פיה שלו New member 26/12/05 #6 כזכור לי.. בכניסה לפורום רשום שתשמחו לנשים שישתתפו בפורום.. והקבלת פנים ממך סותרת את האימרה הזו. שאצא?
כזכור לי.. בכניסה לפורום רשום שתשמחו לנשים שישתתפו בפורום.. והקבלת פנים ממך סותרת את האימרה הזו. שאצא?
W white star New member 29/12/05 #7 אל תקחי את זה אישית... חורף...הדובים יושנים... השנת קיץ עייפה את כולם
ז ז י ק ו New member 30/12/05 #8 נשים דובות זה אחלה אבל הפורום כאן הוא לא על דגש שמנים אלא על דגש של דובים וגאים בכל מקרה את מוזמנת...
נשים דובות זה אחלה אבל הפורום כאן הוא לא על דגש שמנים אלא על דגש של דובים וגאים בכל מקרה את מוזמנת...