שאלה לי אליכם חבר'ס... [:)]

שאלה לי אליכם חבר'ס... [:)]

רציתי לשאול שאלונת קטנטונת... הלכתי לי לתומי לטאוור רקורדס וקניתי 7 דיסקים [לא קשור לסיפור] בקיצור שאלתי את המוכר אם הוא ממליץ על הדיסקים של רוג'ר בלבד... הוא אמר שלא הכי.. רציתי לשאול אם כדאי לי ללכת לקנות דיסקים שלו, ואם אתם יכולים לתת לי דוגמאות לאומנים שעושים מוסיקה דומה לשלו.. [אם זה דומה אפילו בקצת לסיד בארט, אז כדאי לי... נניח] לכל אלה שיענו תודה מראש =] נעמה נ.ב. ---- אותה שאלה מצויה בתחתית העמוד

כל אדם בעל טעם מוזיקלי נורמלי

לא היה ממליץ לך על אלבומי סולו של רוג'ר ווטרס.

כי זה לא כמו שאת חושבת.

כמו שאמרו רוג'ר ווטרס עשה דברים שונים אחרי פינק-פלויד, יותר מדי מסר שמלאני/פוליטי, פחות מוזיקה. זה לא משהו שאתה מצפה מרוג'ר ווטרס, אולי מג'לו ביאפרה או מאבי פיטשון, אבל בהחלט לא ממישהו שהיה אחד היוצרים החשובים בלהקה כמו פינק-פלויד. (אני מדבר על הקטע שהמוזיקה הייתה סתמית ואילו המסר היה החשוב) כל מה שרשמתי הנ"ל כולל גם את התקופה של אחרי החומה(The final cut)

כן ולא

הדיסק הראשון שלו(The pros and cones of hitchiking) מאוד דומה לפיינל קאט אבל בעיני פחות טוב ממנו(אבל בהחלט שווה שמיעה בניגוד לדעה הרווחת בפורום זה). Amused to death הוא כבר משהו אחר, הרבה שירים טובים וקונספט יותר מעניין מהדיסק הראשון, וגם סאונד שונה לגמרי מהווטרס המוכר. באלבום הראשון מנגן איתו אריק קלפטון ועושה עבודה מצויינת, ובאחרון מנגן איתו ג'ף בק ועושה עבודה יותר ממצויינת.

Caraya

New member
עד כמה שאני יודע

הסגנון של ווטרס ובארט לא ממש דומה. אם אתה רוצה ללכת בכיוון של בארט אז זה יותר לכיוון הפסיכדלי מהפרוגרסיב של ווטרס.

Anuerysm

New member
איכס, לא.

אם שמים לב בהתפתחות של הפלויד, נעלמים לאט לאט הקטעים האינסטרומנטלים בזמן שרוג'ר משתלט וזה בגלל שהוא כבר כמעט שכח מהמוזיקה ואכפת לו רק מהמסרים שהשירים מעבירים כנראה והוא רוצה לטחון לנו הרבה פוליטיקה לראש אז נכון שבהופעות הוא עושה גם שירים יותר ישנים מהתקופה שלפני זה אבל זה רק בגלל שהוא רוצה שאנשים יבואו, אפשר לקרוא להופעה שלו בארץ "פוליטיקה ולהיטים".

הייתי ממליץ בחום על Amused to death

זה אלבום נהדר, ואם אין ברשותך את הFinal Cut הייתי ממליץ עליו אף יותר(למרות שהוא נחשב היסטורית כאלבום של הפלויידים).

למעלה