שאלה לי אליכם חברים.

שאלה לי אליכם חברים.

זוגיות - אטרף או מקומות אחרים? איפה אתם מחפשים/מוצאים אותה ? מתחיל קצת להתייאש.

ספר יקר

New member
מוצאים זוגיות?

נראה לי שזו השאלה שתתאים לגבי יותר

טיףטף2

New member
זה מאד מאד מאד קשה!

אני חושב שלמצוא עבודה נורמלית ולמצוא זוגיות יציבה זה שני הדברים הכי קשים ומייאשים שיש.

להיפתח לרעיון, לא לפסול אנשים על הסף

להיות הנסיך על הסוס הלבן עבור מישהו, במקום לחפש את הנסיך שלך. לחפש אפשר באטרף, באתרי הכרות אחרים (אני מכיר אתרי "דובים"), בחדרי צ'ט, במקומות מפגש ציבוריים (חוף, גן, מועדון, ארועי קבוצות הו"ד חברותא ואחרים), דרך חברים, לא להתבייש לא לחשוש מפני דחיה להרגיש אמיץ ובעל ביטחון שיש לך משהו להציע. לצאת לדייט שני גם אם הדייט הראשון לא היה מוצלח כל כך. זהו בינתיים.

ריק בש

New member
"לצאת לדייט שני גם אם הדייט הראשון לא היה

מוצלח כל כך". מעניין אותי אם תרחיב על זה מידיעותיך\נסיונך. אני חושב שרוב האנשים חושבים שאם אין קליק בראשון, אז חבל על הזמן.

עניין הקליק הוא קצת יומרני, מתנשא.

אתה משוכנע (לא דווקא אתה אישית, ריק בש) שאתה ניחן בכוח שיפוט מדהים, שלפיו אתה מסוגל לקבוע במחי הרף עין אם האדם מתאים לך או לו. לרוב בני אדם יש צורך במפגשים אחדים כדי להחליט החלטה גורלית כזאת. על איזה זמן חבל, בדיוק? אין הרי חוסר בזמן. היית בלי בן זוג שנה, חמש שנים. מה כבר תפסיד אם תצא עם המועמד עוד ערב אחד מחייך?

אני דווקא מאמין מאוד בקליק

אם אין להט בפעם הראשונה, מדוע שיהיה בשניה? אני יכול לספר על המון טעויות שלי בהן המשכתי לפגישה שניה ושלישית ואף לקשר. וזה נבע מרצון לבנות קשר כי השני רצה אבל בסופו של יום אותו להט ראשוני שלא היה קבר הכל. וכמו שרק כתבת שאתה לא מכיר זוגות שחזרו, כך אני מעולם לא הצטערתי שלא נתתי צ'אנס נוסף. זה אני. אבל האמת, תנו צ'אנס. באמת שלא כל יום פוגשים אדם ורואים להט ומה שלא קרה לי אולי קורה לאחרים. אגב, אצטרף למה שכתבת שבן זוג ניתן להכיר בכל מקום וצריך פשוט להיות נגיש. אני אישית מאוד מאוד בעד אתר היכרויות כמו אטרף.

alon313

New member
מפחיד אותי באטרף

לחפש זוגיות אני לא יודע אם באטרף, כי המקום הזה לא ממש מתאים לזוגיות אלא יותר לסטוצים ללילה נראה לי, ועל זה אני לא ממליץ לך כי תכלס זה מסוכן, מישהו שאתה לא מכיר בכלל ולך תדע מחלות וכאלה, בכל מקרה אם אתה מכיר משהו דרך האטרף תדאג לשים אמצעי מניעה ועדיף בכלל להמנע מזה, אם אתה יכול!

אל תפסול כלום

בתור מישהו שפגש את החבר לשעבר ואת החבר הנוכחי ב"אטרף", לא הייתי פוסל על סף שום אמצעי. החוכמה הגדולה היא לדעת לסנן, לבחון ולהעריך את היושב מולך. לצערנו הרב, הומואים לא "זמינים" ו"נראים" כמו בנות, ויותר קשה לזהות אותם ולהתוודע אליהם. אין מוסדות שידוכים ואין "וייבס" מביתה כנסת שיארגנו לך. לכן ההשתדלות על עצמנו. ובעיניי כל אמצעי כשר כל עוד הוא מכבד את בעליו. מחלות יש בכל מקום. גם אם זה הבחור שלומד איתך באוניברסיטה, יושב לידך בבית הכנסת או (להבדיל) רוקד איתך במסיבה. נכון ש"אטרף" מלא זימה, תאוות בשרים זולה ושפל, אבל יש שם גם את המעטים שמחפשים קשר רציני ואמיתי, ואותם צריך לדעת לחפש... בהצלחה רבה! :))

הפרזה טוטאלית

אני מכיר כל כך הרבה אנשים שמצאו זוגיות באטרף כולל כותב שורות אלה. נדמה לי שאין הומו בישראל שאין לו פרופיל באטרף כך שלהתעלם מאטרף פירושו להתעלם מהסיכוי למצוא זוגיות. המתכון להצלחה שם הוא לפרסם תמונות גלויות שלך שמקרינות מי אתה ומה אתה רוצה. פרסום שכזה מאפשר לקבל פניות ממי שמעוניין וחוסך המון בלבול מח. נותר רק לבעל הפרופיל להחליט אם האדם שפנה מתאים לו.

"מפחיד" הוא שורש הבעיה. פחדן לא יימצא בן זוג

או ליתר דיוק, סיכוייו נמוכים. כדי למצוא בן זוג יש צורך בתעוזה וביוזמה. כמו כן, אין צורך לצאת מראש ל"פרוייקט מציאת בן זוג", אלא לפגוש אנשים ללא מטרה מוגדרת, ואז אחד מהם, באופן טבעי, יהיה בן זוגך.

בדיוק כך

צריך לנשק הרבה צפרדעים עד שמגלים מי מהצפרדע הוא נסיך. ובאמת מי שיוצא לדרך של "אני מחפש בן זוג" יתקשה להשיג את מטרתו בשל אובססיביות יתר. זוגיות זה פשוט רצון מתמשך של שניים להיות יחד. צאו, בלו ותהנו. בסוף מכירים מישהו ששני הצדדים מעוניינים להיות ותר יחד וכך זוגיות נולדת.

חייב להגיב לעניין "שולי", כי נחרדתי-

לא משנה עם מי אתה נפגש ומאיפה הוא, אם מקיימים יחסי מין משתמשים באמצעי מניעה! אם אתה חושב שכשאתה מכיר מישהו לא-דרך-אטרף אתה יכול לקיים איתו יחסי מין לא מוגנים, אני ממליץ לך לרוץ להיבדק למגוון מחלות המין הקיימות (אפשר להיבדק בכל קופ"ח ו/או במרפאות כגון מרפאת לוינסקי בת"א ומרפאת הפרסים בחיפה), ולא לחזור על הטעות הזו שוב. המקומות הנ"ל הם גם אלו שבהם נבדקים ביחד עם בן זוג קבוע, לאחר לפחות חודשיים של מערכת יחסים מונוגמית- ורק לאחר שתוצאות הבדיקות הנ"ל חוזרות שליליות, ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים (וזה, כמובן, במידה ואתה לא מעוניין במחלות מין, מעוניין בקיום יחסי מין לא מוגנים, וסומך על בן הזוג שלא יבגוד וידביק אותך). ועוד הבהרה- אין דבר כזה "לסמוך על מישהו שהוא בריא"= רוב ההדבקות בHIV מתרחשות על ידי אנשים שבכלל לא מודעים לכך שהם נשאים. "לסמוך על מישהו שהוא נזהר", כשהוא לא נבדק- זה לסמוך על בורות.

גיאגיא45

New member
אבל זה נכון רוב הגברים שם מחפשים משהו ללילה

אבל כן שמעתי שיצאו משם מערכות יחסים, אבל בלי שום קשר כדאי להזהר כי יש טורפים שרק מחפשים את זה, ותמיד תשתמש באמצעי מניעה לא משנה אטרף או לא אטרף, כולם טורפים בסופו של דבר.

גנימדס

New member
איפה שיש מצבור של אנשים

היכן שיש מצבור של גבירם-סביר להניח שיש בן זוג פוטנציאלי... מצבור הגברים הגדול ביותר לגייז נמצא באטרף. וגם שם תוכל להכיר מישהו אכזבות שי תמיד. בכל סוג של דייט , בכל סוג של הכרות עם בני אדם. אל תאשים את האטרף. תאשים את עולם הדייטים הקשה..... אתה אופי הגברי החרמן והנמהר... זה לא האנטרנט, זה הטסטוסטרון....... את אהבתי מצאתי באטרף, אותו מקום שאוהבים להשמיץ. זה קשה אבל לא בלתי אפשרי. וגם אני לא האמנתי שזה יקרה! בקרוב אצלך.

alon313

New member
רק אמרתי שצריך להזהר

אני לא פוסל את האטרף לגמרי אני רק אומר ששם צריך יותר להזהר, ואם הבחור לא מנוסה בכל הקטע שלא יחטוף איזה הלם ושלא יעשה איזו שטות, ורק בגלל לחץ או הקטע יעשה משהו, אז אני רק ממליץ שיזהר וכמובן שאם אתה כן בוחר להתנסות שם אז תשתמש באמצעי מניעה.

איזו הסטריה! להיזהר ממה?

אתה נשמע כמו איזו בתולה חסודה בעיירה יהודית בפולין. אדם מחפש סקס באטרף, אתה פוגש אותו, אתה מחליט אם אתה רוצה סקס ללילה אחד או לקום וללכת, אתה מחליט עם להשתמש בקונדום... מה בדיוק הסכנה?

למעלה