שאלה לי אליכם ההורים......

benpual

New member
שאלה לי אליכם ההורים......

הבן שלי אמור להתגייס ב-21 בנובמבר , עם פרופיל 82. אמרו שהוא מיועד לקרבי , והוא לא קיבל הקלות ת"ש. אני מגדלת את שני ילדי לבד , כי הם יתומים מאבא. הוא רוצה להתגייס לשח"ם ( משטרה כחולה ) וגם סרבו לגייס אותו לשם. אני לא מעונינת , שיגייסו את הבן שלי לקרבי רחוק מהבית..... מה עושים הורים?

oshiko

New member
שלום, ברוך בואך לפורום../images/Emo24.gif

קודם כל שאלה חשובה - האם ההתנגדות לשירותו של הבן מקרבי היא רק שלך, או שגם הבן אינו מעוניין? מהניסיון שהצטבר אצלנו בפורום - לא מומלץ ללכת נגד רצונו של הבן בעניין זה. בלי לזלזל חלילה בחשש המובן שלך משירותו בקרבי, אנחנו יודעים שגורם הביטחון והשקט הנפשי מספר 1 הוא המוטיבציה והיציבות הפסיכולוגית של המתגייס. בכל מקרה, אני חושב שאת צריכה לפנות שוב לגורמי ת"ש, ולהסביר להם את המצב. אם הערוץ הזה אינו עובד, ישנם שיבוצים פחות מלחיצים ליחידות קרביות, כמו פלוגת חילוץ והצלה או משטרה צבאית. אם הבן מסכים לזה, שיבקש מנילה חדשה ויסמן את אלה בעדיפות.

benpual

New member
הבן שלי גם מסכים........

הבן שלי לא מעונין לשרת רחוק לבית ואינו מעונין לשרת בקרבי יש לו רק דבר אחד , שח"ם ( משטרה כחולה ) והוא לא יודע איך להתקבל לזה כי סרבו להכניס אותו לשם. מה אני עושה? ומה הוא צריך לעשות?

oshiko

New member
תנאי קבלה לשח"ם

לפי אתר המשטרה : בנים יוצבו במשטרה, אם הם מיועדים לתפקידי מינהלה בצה"ל, בעלי פרופיל רפואי 64 ומטה, בעלי יתרת שירות של שנתיים לפחות, ללא סעיפים המעידים על ליקוי נפשי וללא רישום פלילי, לאחר טירונות והסמכה כרובאי 02. אני לא חושב שיגייסו אותו לשם עם פרופיל 82. מה עם שאר אפשרויות השיבוץ שמניתי?

benpual

New member
מנהל/ת ]ורם נכבד.....

אני בן , ואני כבר מתנדב במשמר האזרחי 3 שנים ואני יודע שאלו לא תנאי הקבלה. אכן , בעלי פרופיל 64 ומטה יכולים להתקבל , אך גם 82 התקבלו לשם. יש לך פרופיל 64 ומטה? ואתה ביקשת קל"ב? התקבלת לשח"ם! זה התנאים

oshiko

New member
זה לא אני, ידידי

אני רק מנסה לעזור ורק רוצה בטובתך. כתבתם שלא קיבלו אותך לשח"ם, אז ניסיתי לראות אם יש case, חיפשתי, וזה מה שמצאתי. אם זה תלוי בי אני מחר בבוקר נותן לך מה שאתה רק רוצה.

למעלה