שאלה לי אליך, כן כן אתה

שאלה לי אליך, כן כן אתה

אני מתכוון לקנות את האופנוע הראשון שלי ורציתי לשאול מה יותר טוב: סוזוקי אר.אמ.אקס. או דרבי סנדה R אודה אם תשיבו לי

fazer_1000

New member
צ´מע אחי- מה אתה מעדיף? שטח או כביש

אם שטח, אז סנדה. אם כביש אז אולי עדיף האר אמ איקס- כי הוא טיפה יותר מהיר. אני יכול להמליץ לך על הדרבי מאחר ויש לי אותו ולמרות שאינני מכיר את האר אמ איקס אני יכול בוודאות להגיד לך שלסנדה יש את המכלולים מהטובים ביותר בקטגוריה... ברקסים חזקים בטירוף, בולמים פי אינסוף יותר טובים מהרכים של הסוזוקי. קצת פחות נוח. הרבה בנות אוהבות את הצהוב הזה משום מה... יותר נמוך האר אמ איקס... אני אישית ממליץ על הסנדה מאחר וזה לא שהוא פחות טוב בכביש (לפי דעתי הוא יהיה יותר טוב) הוא פשוט קצת פחות מהיר- ממש קצת. לך על הסנדה-- ותהנה!

תודה רבה אחי, אבל

לא כדאי בכל זאת את הסוזוקי מפני שלסוזוקי יש יותר שוק ויבואנית יותר רצינית בכל מה שקשור לחלקי חילוף ותוספות. מה אתה אומר?

adam_a

New member
מנוע אמין, מכלולים חזקים

אומנם שלדה חלשה במקצת. אבל בסה"כ ה RMX הוא אחד אופנועי ה- 50 סמ"ק היותר אמינים שתמצא. ברקסים חלשים? גם מקדימה וגם מאחורה יש דיסק 220 מ"מ עם בוכנה לקליפר. כמו כן מתלים חזקים וכמו שאמרת- חלפים בשפע. אבל אני דיי משוחד בנושא...

תודה רבה לך

נראה לי שאני הולך על אר.אם.איקס, (או שתשכנעו אותי ללכת על הסנדה)

STIVENZ 426

New member
אם אתה רוצה את הסוזוקי, למה אתה

שואל??? אחי, אם אתה "נעול", לך על הסוזוקי. בכלליות- הדרבי סנדה יותר חזק מהסוזוקי ב1 כ"ס. מצוייד במתלים הרבה הרבה יותר טובים מכל אופנוע שטח שקיים כיום בקטגורית ה 50ים. שלדה? לא יודע, לא מכיר. כנראה , לפי מה שנראה לי, שהיא יותר חזקה... לדעתי הוא גם יותר יפה. (ואני לא משוחד.. יש לי סוזוקי...) לRMX המדובר יש: מנוע זהה ל TS\W. לחלוטין. 7.2 כ"ס. מתלים, אמנם שואה הפוכים, טובים, סבירים, אבל עדיין לא המתלים של הסנדה. שלדה, אני חושב, זהה גם לTS. אבל אל תתפוס אותי במילה.... פוזה? אחושלוקי פוזה. כמו שאמר ידידי הפייזר, הבחורות מתות עליו. יכול להיות כי הוא יותר נמוך, אני הייתי מהמר על זה שהמושב שלו יותר רך.. וזה יותר נעים.. זוהי הסקירה, בנוסף למה שאמרו פה חכמים לפני. תעשה את ההחלטות שלך. אדיוס

adam_a

New member
לא ממש נכון

יש את ה WR50 שנחשב לאופנוע 50 סמ"ק החזק ביותר כיום. ובנוגע לשלדת TS RMX השלדה שונה. אישית... אני ממליץ לך לא לחזור על טעות שאני עשיתי... לרוץ ולקנות בכל הכסף שחסכתי בעמל רב אופנוע 50. הרי בכל מקרה עוד כמה שנים הוא יוחלף... אז תשקיע השקעה ממש מינימלית... וכמובן שזה בגדר- *המלצה*

STIVENZ 426

New member
בארץ אדמיקו בארץ...

"יש גם צוללת 50 סמ"ק והיא הכי טובה מבין כל הצוללות" אבל לא בארץ.. ויש גם הוסאברג.. אבל לא בארץ וגאסגאס, לא בארץ ובחורות הכי יפות בעולם.. טוב, את זה יש בארץ. יש מבין אדם?

ואללה שכנעתם אותי

תודה רבה סטיבנס, אדם וכל השאר. לא היה יותר פשוט להגיד מההתחלה שהסנדה יותר טוב במקום שפעם אחד אומר שהסנדה יש לו מתלים, שלדה וכו´ יותר טובים, והשני אומר שלסוזוקי יש בלמים שוק וכו´ יותר טובים. בסופו של דבר השתכנעתי- סנדה R. תודה לכולם!
נ.ב- זה בהחלט לא אני על האופנוע

STIVENZ 426

New member
לטעמי עשית החלטה נבונה...

אם יש לך כסף ואתה מעוניין באופנוע 50 סמ"ק לשטח- זה -ה-אופנוע בשבילך. בסה"כ אנחנו פה לא מתוך אינטרס למכור סוזוקי או דרבי.. ולכן אתה שומע פה דעות שונות... זה מה שטוב בפורום. פלורליזם.- ריבוי דעות.. מקווים לראות אותך שוב פה ביער.. אדיוס בנדיט קטן..

אולי אני בנדיט קטן

(לעומת הבנדיט הגדול של אבא שלי) שימו לב! בכל מקרה תודה רבה ואשמח להתארח כאן ביער(יער?) אם אתם רוצים לבדוק מה שלומי ושלום אבי תכנסו לפורום השכן(שם אני פעיל יותר) תודה

למעלה