שאלה לירון משה

orthe1

New member
שאלה לירון משה../images/Emo20.gif

ירון משה היי שאלה לי אלייך, אני מזל בתולה אבל נאמר לי שאני אופק אריה ואדם יקר לי מאוד טען שאני קצת שור. רב מקובל טען שאני בתולה עם אופק תאומים. מכל העניין הזה אני מאוד רוצה לדעת מה האופק שלי , סופי. שאני קוראת מדור אסטרולוגי אז איזה סימן עוד אקטואלי לאופק שלי? בספר " סדר 12 המזלות " עפ"י מאיר בן יצחק בקאל (מהזוהר) אני דווקא יוצאת תאומים. אשמח אם תסדר לי את הפאזל. תאריך הלידה שלי: 14 ספטמבר 1963. אין שעת לידה. יום שבת כ"ה אלול. פרשת ניצבים וילך. המון תודה לתגובתך. אורית נ.ב: "ישראל מעל המזל" ..........אבל אני סקרנית מעל הממוצע.

תשובה לאורית

היי אורית. להוי ידוע לך שאינני מתעסק באסטרולוגיה,ואי לכך לא אוכל לומר לך מהו האופק שלך,כי זה תחום הלקוח מהאסטרולוגיה. בנומרולוגיה הקבלית שאני מתעסק בה ישנם שני אורות,(אור פנימי,ואור מקיף) הפועלים על האדם,לא כאן המקום לפרט את השיטה,רק זאת אוכל לומר לך, המקובל שאמר לך שהאופק שלך תאומים,כנראה עיין באותו ספר "סדר 12 המזלות". בעמוד י"ט באותו ספר נכתב ואני מצטט,"כוכב הלכת כוכב יש לו שני בתים: תאומים ובתולה,הנולד בשעת כוכב ביום-מזלו תאומים,ובלילה-מזלו בתולה" כוכב הלכת "כוכב" שולט על שני המזלות בתולה ותאומים,ומכאן כנראה נובעת אי ההבנה שהאופק שלך הוא תאומים. אני מקווה שלא גרמתי לך לבלבול יתר בתשובתי. בהצלחה לך.

למעלה