שאלה - ליקר קפה

אילנדיל

New member
שאלה - ליקר קפה

מה בעצם ההבדל בין זה, קלואה ובייליס? קלואה זה חברה או שם של משקה? תודה

סער א

New member
אז ככה...

השרידאנ'ס שלגביו שאלה הינו ליקר קפה + ליקר וניל על בסיס שמנת הקלואה זה ליקר קפה של חברה שגם קוראים לה קלואה. ובייליס זה אייריש קרים , שזה ליקר שמנת על בסיס וייסקי

שי אייל1

New member
תשובה נחרצת

שרידנס זה ליקר שוקולד לבן, וגם כהה.בייליס זה ליקר שמנת אירית על בסיס וויסקי אירי. קלואה זה שם של ליקר קפה, וגם שם של החברה שמייצרת אותו, לא ידוע לי על משקאות נוספים שהחברה מייצרת, לא נראה לי שהיא זקוקה לעוד אייטם בסדר גודל הזה, קלואה זה ליקר הקפה הנמכר בעולם, אחריו ה טיה מריה

סער א

New member
מאיפה המצאת את זה???

תקרא את התשובה שלי ותחכים !!! אין שום שוקולד בשרידנס ואם היית טועם אותו נראה לי שהיית יודע ואם כן טעמת אותו ועדיין יש לך טעם של שוקולד אז רוץ לרופא הקרוב לבדיקה מקיפה ! בכל אופן אני לא סתם אומר את זה אלא מצטט ממה שכתוב על הבקבוק . ואם תקרא מה שכתוב עליו אז תבין !!! ואך תהה כזה נחרץ כשאין לך מושג !

שי אייל1

New member
התרגשת קצת מהתשובה שלי אהה ?

שמחתי לרענן את זיכרוני, ליקר קפה, אוקי. קח טעימה מליקר קפה שנקרא סירוקו, משהו של ספיד בר לא משהו יוקרתי, אבל גם לא בשני שקל, ותגיד לי אם זה לא ליקר שוקולד ...אוקי ? בכל מקרה סער אהה, ברגוע, לא להתרגש יותר מדי ... :)

שי אייל1

New member
אויש ושכחתי סער

איך אתה קורא את זה, יש לך ליקר שרידנס בבית.... ? שאני אתחיל לפחד ? אתה יודע מה אומרים על גברים עם שרידנס בבית ...

סער א

New member
קודם כל , לא אין לי מושג מה אומרים

מה אומרים עליהם... יש לי בר די גדול ומגוון ושרידנס הוא בקבוק שנגמר אצלי די מהר כי אין מה לעשות הרבה נשים וגם גברים אוהבים אותו . לא , לא אני אישית כי אני לא אוהב קפה , ולא סובל ליקרי שמנת. אבל כן יש לי אותו !!! וחוץ מזה , תסתכל בלינק שהוא פירסם , יש שם מידע על השרידנס תקרא מה כתוב שם !

למעלה