שאלה לים

שאלה לים

טיילתי לי קצת באתר של ארגון התלמידים ויש לי כמה שאלות. 1. קיים באתר טופס הצטרפות-זה הכרחי למלא ולשלוח אותו
2. במידה ואני אהיה אחראית על כתבות חנוך למיניהן [ברפורמה]-אוכל להשתמש בחומרים שמצויים באתר בנוסף לחומרים שלי

wizibusy

New member
תשובות.

1. טופס ההצטרפות הוא טופס שנועד אך ורק למתנדבים הקבועים, זאת על מנת שיהיו רשומים, בעלי זכות בחירה וזכות להיבחר. בנוסף לזה שצריך שיהיה סדר בנוגע לפרטי האנשים העומדים מאחורי הארגון. 2.כן, את תוכלי להשתמש בחומרים המצויים באתר, וגם כתבות אשר תכתבי יכנסו מן הסתם לאתר, אולי אף יכנסו לעיתונים אחרים - זאת במקרה והאחראי הכללי ישיג אפשרויות שכאלה. אך אני רוצה להזכיר, כאחראי על כתבות בנושא רפורמה בחינוך את תצטרכי גם למצוא כתבות ומאמרים קיימים ולמיין אותם לפי סדר מסוים על מנת שהנוער ובכלל הארגון יוכל לגשת בצורה מסודרת לכתבות בעניינים שונים.

אמ

יש לי את הנוסח המלא של רפורמת דוברת...וקראתי אותה כמה וכמה פעמים. אוכל לכתוב מאמרים של "בעד ונגד" הרפורמה...או מאמרים ישירים על הרפורמה
והמעת ייעול [אולי], א. תעשה בימים הקרובים רשימה מאורגנת של כל התפקידים ומי עושה מה. ב. במידה ונצטרך לעשות ראיונות מסויימים למטרות הכתבות [למשל אני אצטרך לראיין למשל חכ"ים מועדת החינוך]...אז יש לך דרך להכניס אותנו לכנסת, או שנצטרך לשלוח בקשות בכוחות עצמנו? [הכוונה היא..האם תהיינה היכות מאורגנות לכנסת למשל?]

wizibusy

New member
תשובות../images/Emo13.gif

את תוכלי לכתוב ככול העולה על ראשך. כמובן שכאחראית את תצטרכי גם לדרבן כתבים אחרים לכתוב, זאת אומרת ליצור קשר עם תלמידים בבקשה שיכתבו(זאת בשיתוף עם אחראי על קשר עם התלמידים). לכתוב בעד ונגד דו"ח דברת יהיה מעולה, ואם תרצי לנסח דף עמדה שאולי בסופו של דבר יתקבל בארגון כהצעה רשמית לשינויים בדו"ח דברת - אני אשמח. (שינויים בדו"ח דברת ו\או הצעה אישית של הארגון לרפורמה). בנוגע לפגישה עם ח"כים וראיונות, אני בכללי אארגן פגישות אלו במקרה ותרצי בזאת, כמובן שתצטרכי להגיע איתי לכנסת... בכללי לכול דבר אחר האיש שלך בעתיד יהיה "אחראי כתבות -כללי", אבל בנושאים סובכים כמו זה שהעלת - אני תמיד כאן לשרותך.

Rc300

New member
אפשר להעלות לפה שוב את הטופס הזה??

פשוט אנ'לא מוצא אותו...

למעלה