שאלה לילד קיץ דחוף!!!!!

dr happy

New member
שאלה לילד קיץ דחוף!!!!!

טוב אז ככה אני לא ממש מהתלמידים הלומדים אבל כשצריך להשקיע אז ניחא... אני צריך פסיכומטרי 500 בשביל להתקבל לניהול טכנולוגי והקורסים ממש יקרים לי ממוצע של 6000 שקל שאלתי היא כזו מאנשים מנוסים שכמוכם האם זה אפשרי ללמוד לבד ואם כן האם ישנם ערכות לרכישה כמובן אשר ממש מלמדות איך ללמוד אם כל הטיפים אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ אני ממש בדכאון מזה אז אנא תתיחס... תודה מראש dr.happy

ממש לא חייבים קורס!

בטח אם אתה לא צריך להוציא מעצמך את המקסימום בבחינה אלא רק לעבור אותה בציון יפה. מה שאתה צריך לעשות זה: 1. לקנות מסטימצקי(250 שקל בערך)/לקחת מחבר ספר של קידום/חברה אחרת 2. כדי ללמוד מילים למילולי כדאי לך מאוד או לקנות כרטיסיות מילים או לקחת מחבר או לקנות את הספר של היי קיו "כל מילה ומילה" 3. לקראת המבחן עצמו כדאי לך לעשות מבחנים בבית. הייתי ממליץ לך מאוד לנסות להשיג מבחנים לתרגול מחברים כמה שאתה רק יכול. אם תקנה את הספר של קידום - תקבל איתו גם כמה מבחנים. אתה גם יכול לקנות את אוגדן הבחינות של המרכז הארצי אבל הבחינות שם קלות מדי. זהו, תפתח את הספר, תתחיל לקרוא ולקרוא על כל סוגי השאלות ושיטות לפתור אותן + המון חומר ומילים לתרגול ואני בטוח שתסתדר! אם ממש תתקשה תוכל לקחת מדי פעם שיעור פרטי ועדיין תחסוך הרבה מאוד כסף. כבר נשמעו בפורום הרבה דעות של אנשים שעשו קורס שהגדירו אותו כמיותר וכבזבוז כסף. אני בטוח שכמעט כל אחד יכול מאוד להצליח בלי קורס, אז בטח שאין לך מה להיות בדיכאון, בטח לא עם הניק שלך !!
שיהיה לך המון המון בהצלחה!
אנחנו פה בפורום נשתדל לעזור לך כמה שרק תצטרך! אז שיהיה לך המון בהצלחה ושתף אותנו אם יש לך עוד חוויות/בעיות ילד חורף (מה הקטע עם "ילד קיץ"? קרעת אותי מצחוק
)

למעלה