שאלה לילדה כושלת....

Spinel Sun

New member
היי נחמדים...

למרות שזה לא מה שאני חשבתי אבל נחמד... איך עשית את העיצוב הזה?

OFIRB9

New member
ניסיון ראשון להראות קלף

תעודת זהות: שם: פיוצ'ר כוח:מראה הבזקים מהעתיד איך סאקורה תפסה? לי השתמש בקלף הזמן כדי להפסיק את ההבזקים ולשגע אותו עד שחזר לצורתו המקורית ציור איך עושים לינק? כי הציור גדול מדי כדי להכנס

Spinel Sun

New member
היי אני אגיד לך איך אני קראתי לזה

animate וזה לא קשור לאנימציה...

מישהו פה ? מישהו???

יש פה מישהו?? אתם חייבים להגיד לי מתי כולם מיתכנסים פה ברוב שעות היום ^^

lazy Gi®l

New member
יאפה!

את ציירת את המסביב ?? הציור ממש יפה!! ח"ח

lazy Gi®l

New member
חח

אופס
ראיתי שלא ציירת תמסביב ! אבל עדיין יט'ס ביוטיפול!

Spinel Sun

New member
אין לי כוח את הכול...

רק רציתי להגיד שהיפנוזה אני כתבתי hypnotism. זה הקלף שאני אמרתי לך נכון?

דוליז 666

New member
היי... תקראו ... כותבי פרקים ...

אני חשבתי על פרק שבו יש קלף גסיסה ( the dying ) ... והקלף מסתובב בחדר של סאקורה ... ואז לי רואה שהקלף פגע בסאקורה ( ואז הוא מתחיל בכי קטן וגומר אותו ברגע ) ואז הוא מרגיש את הקלף והוא עושה כל דבר כדי להציל את סאקורה ולתפוס את הקלף ... ואז כשהקלף מתגלה סאקורה מתעוררת ולי מסמיק לכיוונה והיא אליו ... היא קמה על הרגליים ותופסת את הקלף ... ואז קרו וטומיו נכנסים לחדר וטומיו שואלת : '' עוד פעם פספסתי את הקרב ?'' הם מסתכלים אחד על השני ... ונגמר הפרק ... יש לי בקשה מי שלא אהב יגד מה !!! ( ? )

OFIRB9

New member
זה בדיוק מה שיקרה בפרק של קלף

הסיק..........בעעע לא קראת מה נעם סיפרה לפני כמה זמן? אה כן שם:היפנוזיס (אני חושבת) כוח: לגרום לאנשים להתהפנט, ולבהות באויר (הוא לא יכול לגרום להם לעשות מה שהוא רוצה, זה קלף השליטה) איך נתפס: לי השתמש בקלף השלטה שהוא תפס כדי להוציא את סאקורה מהיפנוט ואז טמויו נתנה להם תלבושות מגניבות כוללות משקפיים שחורים
סוף סוף עשיתי סיום הדגשה.... אגב הקטע של היפנוסיס שכשהיא מסתובבת בריקוד היא מהפנטת אז כדי לתפוס אותה צריך לעצור את הסיבוב שלה (הם השתמשו בקלף הפרח שגם הסתובב ועשה לה סחרחורת וגם סיזר עליה ים פרחים והיה קשל לה לזוז, חי חי חי) אגב, אני לקחתי את קלף הווטרי ומחקתי (בהרבההההה עבודה) את הביפנוכו ואת השם שלו למטה ואז ציירתי עליו וסרקתי חזרה, בגלל זה הוא שחור לבן למדפסת שלי אין צבע ;-;

דוליז 666

New member
זה ...

קלף אבל אין לי סיפור בשבילו לכן תמציאו לו בבקשה סיפור ... ראיתי שאתם טובים בזה ... *** סורי שהקלף ציבעוני *** *** שם הקלף הוא פיל ( פילינג - רגשות ) - הוא מחליף רגשות להפוך להם, לדוגמא: סאקורה שמחה אז הקלף הופך אותה לכועסת, מילין מאוהבת בלי אז הקלף מכניס בה שנאה עזה ללי *** *** אני לא אוסיף יותר זה אמור להיות לדימיונכם ***

OFIRB9

New member
זה טוב! יוסקה מה אתה אומר על זה?

אני יכולה לעשות אותו כסוס, לא יודעת למה כשמדברים על רגשות תמיד עולים לי בראש סוסים עם כנפיים.... *.*

Yuske

New member
על איזה קלף את מדברת?

שיהיה כמו סוס\סוס עם כנפיים

דוליז 666

New member
מצטערת ... הנה הקלף ...

מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... מצטערת ... אבל יש לכם דמיון מדהים

למעלה