שאלה לילדה כושלת....

OFIRB9

New member
שאלה לילדה כושלת....

אני צריכה עזרה בספלינג של הקלפים המומוצאים שאני מציירת עכשיו, כי אני צריכה לרשום את השמות שלהם על הקלף ושגיאות לא באות במטמטיקה, אז הנה השמות איך כותבים פיוצ'ר(עתיד) לייף(חיים) דאט(מוות) קולור(צבע) סנסס(חושים) גרו(התבגרות) צ'יילד(ילדות) מאמורי(זיכרון) אייר(אויר) ברוקן(שבור) היפנוזה(איך אומרים את זה בכלל באנגלית?) פרנד(חבר) היט(חום) אקספלוז'ן(פיצוץ) הפי(שמח) סאד(עצוב) גארד(שומר) קונטרול(שליטה) דיגיטל(כאילו דה...) חיקוי(איך אומרים...?) טורצ'ר(עינוי) כרגע לא זוכרת עוד.... אבל יאלה תגידו לי את השמות של העוד קלפים שיש לכם כדי שאני אוכל להכניס לפיק החדש! תודה רבה (נו טרייר איפה המסר שלך!?)

תשובות *מרגישה במיבחן*

future- עתיד life - חיים death - מוות color - צבע sense- חוש grow - לגדול היתבגרות childishness- ילדות memory- זיכרון air - אויר broken- שבור hypnosis - היפנוזה friend- חבר brown - חום hot - חם explosion- פיצוץ happy- שמח sad - עצוב control- שליטה digital- דיגיטל imitation- חיקוי torture- עינוי

OFIRB9

New member
קפיצי קפיצי

הומ.../images/Emo87.gif

Future Life Death Color Senses Grow (אבל עד כמה שידוע לי, המשמעות של זה היא "לגדול" ולא "התבגרות".
) Child (אבל עד כמה שידוע לי, ילדות זה Childhood.
) Memory Air Broken Hypnosis Friend Heat Explosion Happy Sad Guard Control Digital Imitation Torture

OFIRB9

New member
וגם שינוי, תחיה,

כשמשהו דומם הופך לחי איך קוראים לזה?

את מסנגרת אותי הינה עוד תשובה!

resurrection - תחיית המתים revival- תחייה, היתחדשות או היתעוררות מחדש modification- שינוי , התאמה , היסתגלות, change- שינוי , החלפה

והינה עוד כמה תירגומים

מהשמות של הקלפים שהמצאת: music- מוזיקה memory- זיכרון star- כוכב leader- מנהיג salt- מלח salty- מלוח control- שליטה

S.Riddle

New member
למה שנעשה את זה? ../images/Emo12.gif

הדיון לגיטימי לחלוטין לפורום שלנו

OFIRB9

New member
ניסיון ראשון להראות קלף

תעודת זהות: שם: פיוצ'ר כוח:מראה הבזקים מהעתיד איך סאקורה תפסה? לי השתמש בקלף הזמן כדי להפסיק את ההבזקים ולשגע אותו עד שחזר לצורתו המקורית ציור
נקווה שיצא

OFIRB9

New member
זה כן עבד!!!!!!!!!!

יפי!!!!!!! זה כן עובד המחשב שלי פשוט טיפש!!!! אז אני שמה עוד קלף אחד, ואז אני צריכה ללכת למסיבה אז אמשיך מחר (טרייר! מסר!?) שם:סנסס כוח:יכול לגנוב את החושים ולפתח את החושים איך נתפס? ילד עיוור עזר לסאקורה לתפוס את הקלף, כי הוא נתן את חוש הראייה שלה לו (פרקים שלמים יוצאים לי) תמונה, מקווה שתאהבו מחר אני ישים את היפנוזה ^.^

למעלה