שאלה ליופיאל...

שאלה ליופיאל...

שלום לך! קודם כל אתה באמת כותב (:) כאילו מלאכי השכינה שורים עליך. בכל מקרה, קראתי בעיון ובהנאה והסכמתי לכל מילה שלך ובמקום כלשהו כתבת כי העתיד אינו קבוע. בין השאר...אני עוסקת גם באסטרולוגיה ובהחלט אני יכולה להגיד לך שהעתיד די קבוע...כלומר, הקארמה ידועה מראש..מה שאתה יכול וחייב זה להתעלות ולהבין את המשמעות בראיה מרחבית ואז גם תוכל להסיק ובהתאם לכך לפעול על מנת להגיע לתוצאות נכונות..גם אם אתה בתקופה קשה. אבל...בזמנו קראתי את ספרי סת על ``הטבע של המציאות האישית``..ושם גם הבנתי בצורה מאוד יפה את היכולת ליצור מציאויות שונות על ידי חשיבה נכונה שאינה סותרת את הראיה האסטרולוגית. מה דעתך? מה דעתכם? בברכה צילה שיר-אל

yofiel

New member
נתיבי הגורל

העתיד הוא לא קבוע , יש מספר נתיבים שבהם אפשר לבחור. מה שקבוע הוא הפוטנציאל - האנרגיה הקיימת באותו זמן , ואת זה האסטרולוגיה יכולה לראות. אלוהים מביא אותנו למצבים מסויימים - הגורל , ואז יש לנו את הבחירה החופשית ואנחנו יכולים ללכת בכל דרך שנבחר. כשאת מודעת למה שאת עושה , את יכולה ליצור את המציאות שלך , את לא תלויה בחסדי הגורל. כתבתי על זה בדיוק עכשיו בפורום מודעות פנימית. העתיד שאפשר לראות הוא המשך הדרך הנוכחית שבה אנחנו הולכים. אם לא תשני כלום תגיעי ל... אבל אם תשני את דרכך , העתיד ישתנה בהתאם. ככל שאת יותר מודעת , את שולטת יותר במודע על החיים שלך ומביאה לחיים שלך בדיוק מה שאת רוצה. אם את חיה על פחדים את תביאי לחיים שלך כל מה שאת מפחדת ממנו. ``אין מזל לישראל`` יש לנו את הכח להתעלות מעל לגורל. בגלל זה כל מי שמנבא עתידות - קוראי טארות וקוראי קפה וכו - צריך להזהר מאוד למי הולכים. אני מספיק מודע בשביל לזהות מאיפה מגיעים הדברים שהם אומרים , ומאיזה צד הם מביאים דברים אלו. רוב האנשים יקבלו את זה כעובדה וזה רק יפגע בהם. לא שאני פוסל את כל קוראי הטארות , אני בעצמי משתמש בטארות , אבל צריך לדעת איך להשתמש בהם , ולא לנצל לאותם לרעה. ויש המון שמשתמשים בהם לרעה. הגורל מביא אותנו על לפרשת דרכים , שם לאן לפנות זה כבר בחירה שלנו ובאחריותנו בלבד. כל מי שאומר ``ככה זה ואין מה לעשות`` תוקע את עצמו במקום ולא מוכן להפתח. באור ואהבה וחג שמח , מי יתן וכולנו סוף סוף נצא מהעבדות... יופיאל המלאך

למעלה