שאלה ליום שני

goldyboy

New member
אהמ אהמ

אפשר לדעת מה הקשר בין זה לגלובליזציה ולמה הדיון הזה שייך לפורום שלנו ולא, נניח, לפורום מוזיקה?

iceviper

New member
כי חשבתי...

שאם יש מישהו שמסיבות אידיאולוגיות לא קונה דיסקים מקוריים (גם של תוכנות) אמצא אותו בפורום הזה.

iceviper

New member
שאלה ליום שני

דיסקים מזוייפים-בעד ונגד. כולל סיבות בבקשה.

blackflag

New member
ממממ....

אז דיסקים מקוריים, צרה לא קטנה, כאמור - עולה הרבה כסף ודי מטריד שרוב הכסף הולך לתאגידי המוסיקה ומעט מאוד לאמנים עצמם. מצד שני, לצרוב מוסיקה אומר שהכסף לא יגיע לאמנים בכלל? אולי זה כמו הויכוח על הסווט שופס, לקנות דברים שיוצרו בעבודת ילדים (למשל) מתוך האמירה ש"אם הם לא יעבדו בנייקי לא תהיה להם עבודה בכלל"... (אני שונאת את הטיעון הזה). מצד שלישי, אומנות זה לא מסחרה. וגם אני לא רוטשילד. ובכל מקרה נדמה לי שרוב הכסף מגיע מתמלוגים על שידורים ברדיו (אף על פי שגל"צ זונות), ושימושים שונים ומשונים בפרסומות למיניהן. אה, אבל אנחנו נגד פרסומות. באסה.

cuckingfunt

New member
זה שאת שונאת את הטיעון

לא אומר שהוא גרוע. אני גם שונא אותו, אבל הוא מוצלח. למה? כי הוא נכון.

פייל

New member
קצת לא קשור אמנם...

אבל אם כבר עלה הטיעון הזה, אשמח לשמוע מה השקפתכם/ן כלפיו, לא תקנו נייק נכון? אז מה התשובה?

pazro

New member
נגד נגד

אם חברות ההפקה לא ירבחו פחות כסף, הם יוציא פחות מוזיקה חדשה. או מוזיקה פחות איכותית.

כאילו שהכסף שחברות התקליטים

מרוויחות היום הולך להוצאת מוזיקה איכותית. קודם כל הוא הולך על ארצים וקליינשטיינים, ורק אחר כך, אם בכלל, למשהו חדשני ואיכותי.

pazro

New member
זה לא נכון

יש היום הרבה הפקות שנדחות או מתקצרות בגלל שאין כסף.

Felicityy

New member
תשובה לקראת השלישי../images/Emo68.gif

השאלה יכולה להתרחב לגבי כלל המוסיקה הפופולארית בקישור לגלובליזציה. האם אני פחות או יותר,אם אני קונה מזוייף עברי ומקורי לועזי או להיפכ? אני מודה שגם הורדה מהנט לא שונה בהרבה מקנייה. פרקטיות יכולה להיות משיקה לקנייה של מזוייפ כאשר את לא מכירה את האמן. אני אישית קניתי מזוייפ של אמן ואחרי שהתלהבתי רכשתי מקורי שלו. השאלה האם החוק משנה משו אצל זו שקונה מזוייפ...

גםרקקמ

New member
דיסקים משומשים או דיסקים במבצע

לאחרונה חברות הדיסקים הבינו שהמחירים מופקעים ואם תשימו לב יש מלא מבצעים של דיסקים איכותיים ב40 שקלים. בנוסף אפשר לקנות דיסקים משומשים שזה תמיד נחמד. אני חושבת שזה בסדר לצרוב דיסקים באופן עצמאי אבל לקנות דיסקים צרובים זה לא בסדר כי הכסף הולך רק לזייפן שמרוויח גם הרבה מאוד.

Neta558

New member
נגד...

כשאני צריכה לבחור האם לפרנס את חברות התקליטים ואת האמנים או את העברינים שמזייפים תקליטורים, הבחירה שלי היא דיי פשוטה.

למעלה