שאלה ליום ראשון

שאלה ליום ראשון

היי רותי יקרתי הייתי רוצה לדעת מה אני ואוחתי הינו בגלגול הקודם כייש לי הרגשה שאחותי הייתה פעם אמא שלי כי תמיד שאני מוצאת נחמה אצל אני מרגישה חום אמהי עצום בתודה צילה דהן ועוד שאלה אליך רותי אבל לא תהיי מחובת לענות רק עם תרצי בן וזוגי ואני היינו חברים לפני 13 שנים לאחר מכן נפגשנו ואנחנו הייום לא נשואים אנחנו מגדלים שלושה ילדים וחיים 9 שנים הוא רווק ואני גרושה הוא לא מעונין להתחתן האם היה בינינו משהו מיוחד בגלגול הקודם שלנו אני מברכת אותך בשבוע טוב ומלא אהבה צילה

רותי 11

New member
צילה מתוקה - למען הסדר הטוב

אני ציינתי שאלה ליום א' נשאלת יום א' בלבד עמך הסליחה אבל אם תרצי שאני אענה על זה תאלצי לרשום זאת שוב ביום א' ב - 23.11.08 שזה בעצם היום אם נסתכל על השעה

שלום רותי

היי רותי יקרתי הייתי רוצה לדעת מה אני ואוחתי הינו בגלגול הקודם כייש לי הרגשה שאחותי הייתה פעם אמא שלי כי תמיד שאני מוצאת נחמה אצל אני מרגישה חום אמהי עצום בתודה צילה דהן ועוד שאלה אליך רותי אבל לא תהיי מחובת לענות רק עם תרצי בן וזוגי ואני היינו חברים לפני 13 שנים לאחר מכן נפגשנו ואנחנו הייום לא נשואים אנחנו מגדלים שלושה ילדים וחיים 9 שנים הוא רווק ואני גרושה הוא לא מעונין להתחתן האם היה בינינו משהו מיוחד בגלגול הקודם שלנו אני מברכת אותך בשבוע טוב ומלא אהבה צילה

רותי 11

New member
צילה דהן יקרה

כמו שאמרתי וחשוב לקרוא את ההודעות שלי אני עונה כל פעם על שאלה אחת, אז השאלה השניה תחכה כמובן לשבוע הבא, מה שאני יכולה לומר לך זה שברור שיש לכם קשר מתקופות חיים קודמות שלכם. אכן באחד הגלגולים שלכם היא הייתה אמא שלך ואת היית בת יחידה האמת שהיא הייתה אמא חד הורית, היא התאלמנה או משהו כזה כשאת היית ממש קטנה, חייתן לכן בבקתה, אני חושבת שזה היה באנגליה, כל החיים שלה סבבו סביבך, היא לא ניסתה להתחתן בשנית היא רק גידלה אותך וטיפחה אותך, את היית המרכז של החיים שלה.

למעלה