שאלה ליום א':)

ס א ט י ן

New member
שאלה ליום א':)

הי רותי, קודם כל רציתי להודות על התשובה שבוע שעבר ולשאול שוב- מה היה הקשר ביני ובין החבר שלי בגלגולים קודמים? אני אגיד שוב רק שהמשיכה שלי אליו (משיכה לנפש שלו) מהרגע הראשון שראיתי אותו היתה כל כך גדולה, ומיד ידעתי שהוא יהיה חלק מאד גדול מהעתיד שלי, ואפילו שהיו "מוקשים" בדרך, כל הזמן ידעתי שהוא "שלי", חלק בלתי נפרד ממני, וכמובן שמיד ידעתי שאני שלו. ולכן גם יש לי הרגשה חזקה שהיה בנינו קשר הדוק גם בעבר- בגלגולים קודמים...רק שאשמח לדעת מהו:)

רותי 11

New member
ס א ט י ן יקרה

הקשר שיש ביניכם הוא קשר נשמתי חזק אתם מגיעים מאותה משפחה נשמתית שזה משהו שקרוב לתחושה עם נשמה תאומה למרות שאתם לא נשמות תאומות. אני בהחלט רואה אתכם כזוג נשוי בתקופת חיים קודמת, הייתה שם זוגיות מוצלחת מאוד ביניכם הייתה ביניכם תמיכה הדדית, אתם ממש הייתם מתואמים ביניכם, לדוגמא אחד היה מתחיל משפט השני ידע לסיים אותו, אתם לא הייתם צריכים לדבר או לבקש הרבה פעמים דברים במילים אתם פשוט חשתם אחד את השני, בקיצור זוגיות מוצלחת שכולם שואפים להגיע אליה.

ס א ט י ן

New member
תודה רבה:)

יש לך הסבר על מה זה משפחה נשמתית? מה זה אומר? נשמות שמתגלגלות ביחד, משהו כזה?

רותי 11

New member
ס א ט י ן יקרה

משפחה נשמתית זאת משפחה שנמאת למעלה בעולם הנשמות הן נמאות ביחד כקבוצה, לא בהכרח מי שאנחנו מכירים כאן כמשפחה שייכים למעגל הנשמתי שלנו. גם אנשים לפעמים שקשה לנו איתם, יכולים להיות מהמשפחה הנשמתית שלנו. אבל הקשר שיש לנו איתם הוא קשר חזק מאוד

למעלה