שאלה ליום א

AMERLAD

New member
שאלה ליום א ../images/Emo20.gif

שלום לכולם !
אני חדשה בפורום. קראתי את השאלות והתשובות שנכתבים כאן על גבי הפורום והיה לי מאוד מעניין. כבר כמה שבועות שרציתי לשאול שאלה: יש לי חבר מאוד טוב (את שמו אשלח לך רותי במסר פרטי). אנחנו מאוד קשורים ונראה לי שקצת קשה לי לשחרר אותו. כדי שהקשר ביננו יהיה יותר יפה ולא מבוסס על תלות . רציתי להבין מה הגורם אולי יש משהו משמעותי מגלגולים קודמים . אני אשמח אם תוכלי לעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא המון תודה מראש!

רותי 11

New member
AMERLAD יקרה

חמודה מה שאני מקבלת שהתלות היא שלך יותר מאשר שלו. כמובן שהכל נובע ומגיע מתקופת חייים קודמת שלך, אבל היא לא רלוונטית לעכשיו, מה שעלייך לעשות זה פשוט לחזק את הערכה העצמית שלך כדי שלא תהיי תלותית באף אחד, אם תדעי לחזק את זה לא תהיה לך מערכת יחסים תלותית ואם לא כל מערכת יחסים שתהיה לך תהיה תלותית יותר ויותר, לכן חשוב שתלמדי להעריך את עצמך מספיק נכון שיש לך קשר מתקופת חיים קודמת עם אותו בחור, הוא פשוט בא לעזור לך בשיעור הזה שיש לך בהערכה עצמית.

AMERLAD

New member
הערכה עצמית

תודה רבה! אני באמת מרגישה שיש נטייה כללית לתלות ובאמת הנושא של הערכה עצמית הוא נושא חלש אצלי. איך עובדים על הנושא? האם יש קשר בין הערכה עצמית וקשר לנשמה?. בנוסף אני מרגישה שיש משהו נוסף חשוב לגבי הקשר בנינו.

רותי 11

New member
הקשר היחיד שיש בין

הנשמה לההערכה העצמית הוא שהנשמה שלך בחרה בגלגול הזה לעבוד על זה כי לאורך גלגולים זה לא היה ממש חזק אצלך. מודעות עצמית עוזרת ללמוד להעריך את עצמנו וכמובן להבין שכולנו שווים ואין אחד טוב יותר או חשוב יותר מהשני.

AMERLAD

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

תודה רבה על שהסבת את תשומת ליבי לשעור חשוב שאני צריכה לעבור

למעלה