שאלה ליודעי דבר

שגיא ק

New member
שאלה ליודעי דבר

השבוע מגיע לארץ מופע SPIRIT OF THE DANCE ובעוד חודיים מגיע לארץ מופע LORD OF THE DANCE רציתי לדעת איזה מופע יותר אמור להיות יותר טוב ולאיזה מהם כדאי יותר ללכת?

barmiz

New member
דעתי

עדיף לך ללכת ל,ספיריט אוף דה דאנס, אך נשארו ממש מעט כרטיסים, אז כדאי שתמהר... הרקדנים שלהם מעולים! ב,לורד אוף דה דאנס, לא הייתי, אז אני לא יכול לספר לך על המופע.. אבל המופע מופיע באולם ה--ביפ-- (מי שירצה את רשימת הקללות מוזמן לפנות אליי במסרים) בגני התערוכה (איפה שעלי באבא הציג) אולם מזוויע לכל הדעות ותוכל לראות הודעה בנושא בפורום מחזות זמר. מקווה שעזרתי.

אני לא בטוח שהם מופיעים באותו אולם

כי ל- lord of the dance יש הרבה יותר כסף והם צריכים הרבה יותר מקומות (וגם תנאים הפקתיים - תאורה, סטונד וכו'). אבל נכון שבפרסום מצויין שהם יופיעו בגני התערוכה.

תראה..

אין הרבה הבדל כי שניהם עובדים על אותן תנועות סטפס בעיקר... אני מבטיחה לך שלא משנה לאן תלך אתה תאהב את שניהם.. לביקורות נוספות כנס לאתר www.habama.co.il תחת הקטגוריה מחול ותראה את הביקורות שם.. תהנה!

שגיא ק

New member
זה לא בשבילי אבל בכל אופן תודה.לבר-

בר- לגבי האולם- אני יודע, הייתי שם. ולמי שרשמ/ה שהאולם קטן מדי - יש שם 5000 מקומות וגם תנאים טובים להעלות הפקה כזאת. ככה שאין סיבה שזה לא יעלה באולם המזעזע הזה.

למעלה