שאלה ליודעי דבר....

lady h

New member
שאלה ליודעי דבר....

האם דידרה (מרלנה) משחקת גם את האטי המלצרית או שזו שחקנית אחרת שדומה (מאוד!!!!!!!!!!!) למרלנה??????? רק בלי ספוילרים בבקשה...

lady h

New member
ידעתי שלדידרה יש אחות תאומה

אבל לא ידעתי שהיא גם שחקנית. בהחלט ניתן לראות מי שמרה על עצמה יותר במשך השנים.

soapsfan

New member
עשו לה שינוי מראה

בשביל תהפקיד..יש לה שיניים מזויפות,אף מזויף,מאפרים אותה בכדי שהיא תיראה יותר עייפה וזקנה,והיא לא כזו רחבה במציאות

i love gina

New member
זה מפחיד אבל..

ראיתי את הסרטונים של האטי ומרלנה שפרסמו פה לא מזמן, ובהתחלה כשראו את האטי מדברת עם עצמה איזה רבע דקה הייתי בטוח 100 אחוז שזו בכלל מרלנה... רק אחר כך כשמרנה הגיעה והשניים דיברו הבנתי מי זו מי... אבל ככה, לא הייתי מזהה.... הן נראו בול אותו דבר... זה היה קריפי...

soapsfan

New member
../images/Emo45.gif

בכלל גם בפרקים עכשיו כשהאטי במסעדה,הטון והקול שלה והתנועות שלה ממש דומים לתנועות ולקול של מרלנה..

lady h

New member
זאת האטי בתמונה????

כי אם כן, הן ממש דומות!!!!!!! יש לי עוד שאלה: למה בחרו דווקא באנדריאה לשחק את תפקיד האטי??? יש חשיבות לדמיון בין שתיהן? (אם התשובה כוללת ספוילר אז אני מעדיפה לא לדעת....)

PRINCESS GINA

New member
אני רק מנחשת....

אולי יבלבלו בינייהן בהמשך...?!? אולי מישהי מהן תעשה משהו ואז יאשימו את האחרת... לפחות ככה ניראה לי... אחרת למה לקחת 2 שחקניות/אחיות כל כך דומות? מה יכולה להיות המטרה?

lady h

New member
משהו אומר לי

שלא סתם סטפנו התחיל להתארח בדיינר שבו האטי עובדת....

PRINCESS GINA

New member
אצל סטפנו...אין דברים סתם...את זה..

כבר למדתי מספיק טוב! אבל אם הסיפור עם האטי יחזור על עצמו כמו הסיפור עם ג'ינה/הופ זה כבר יהיה מטומטם לחלוטין!

soapsfan

New member
אבל סטפנו אמר

שהוא מבקר בדיינר כבר כמה שנטים,הרי האטי ופיי מכירות אותו[מה שממש לא הגיוני בהתחשב בהמש,אבל מצד שני..מה כן הגיוני בימ"ח?]

lady h

New member
ימ"ח אופרת סבון מאוד הגיונית...

קחי לדוגמא את בריידי ובל.... איפה תראי עוד ילדים שבזמן שהוריהם היו בירח דבש גדלו מגיל 4 לגיל 16? ועוד כל זה בזמן שויל נשאר כל השנים האלו ילד בן 3....

PRINCESS GINA

New member
שזה בכלל דבילי!!! איך יכול להיות...

שהוא מבקר בדיינר כבר כמה זמן הוא אמר?! שנתיים?!? ורק עכשיו הוא שם לב לדימיון בין האטי למרלנה? מעניין שרק שהוא צריך דברים לטובתו הוא שם לב...

PRINCESS GINA

New member
היא יפה פה...

כמה כריות הכניסו לה עכשיו כדי שתראה כל כך רע...

למעלה