שאלה ליאיר

דנה.ש

New member
שאלה ליאיר

שלום ומועדים לשמחה יש לי שאלה ואם תוכל לעזור מאד אשמח בזמו האחרון אני ובני מתכסחים המון וזה נורא מפריע לי ואני לא יודעת למה זה קורה אני מאזניים אופק עקרב והבן שלי שור...אני גרים יחד וזה נורא מדכא אם תוכל לתת עצה...תודה ושנה טובה לכם

נראה שאלה יחסי אמא ובן..

וזה נראה לי טבעי לגמרי, גם בלי אסטרולוגיה וכוכבים.. מה דעתך ? בכל מקרה, לפעמים גם החיים משחקים תפקיד, וגם אני ואמי מתכסחים לא מעט, ודווקא היא לא רוצה לראות אם זה קשור להורוסקופ : היא פשוט יודעת שזה קשור אלי. מה דעתך ? ובמלים אחרות : יש גם חיים, אנשים, ולא רק כוכבים למעלה.

ים...!!?

New member
כמה שצדקת...

ליאיר היקר! רציתי לומר שלפני שנה + התיעצתי עימך דרך הפורום לגבי כיוון מקצועי-ומה יעצת? לזרום משום שבשנה וחצי הקרובה אני הולכת להתנסות בכמה תחומים, תהליך קצת מעצבן אך מעניין... באמת התנסתי במס´ תחומים-והיתה מגמה של חוסר יציבות ושינויים בתחום עיסוקי ועכשיו אני יודעת יותר מתמיד במה רוצה לעסוק... השאלה שלי היא האם מבחינה אסטרולוגית רואים זאת במפת לידתי והאם תהליך זה הסתיים...! תאריך לידה: 1/8/76 שעת לידה:12:00 בצהריים. תודה רבה...!

תהליך מסתיים כשהוא.. מסתיים

ואת בהחלט תרגישי את הסיום הזה, בצורה כזו או אחרת. על כן, במקום לשאול אותי, נסי להקשיב לאינטואיציה שלך, ולראות מה קורה שם..

epitaph

New member
תסירי דאגה מליבך...

זה נורמלי שהורים וילדים רבים (ואני כבן שלפעמים מתכסח עם אימויודע את זה
) למעשה זה היה יותר מוזר אם לא הייתם רבים.

למעלה