שאלה ליאיר

sansbastian

New member
שאלה ליאיר

נניח ורוצים לבדוק עניין שקשור בבריאות ולצורך העניין ניתייחס פה למשל לבעיות מעיים ,האם נתיחס לשליט בית שישי והיבטיו או ומרקורי שהוא שליט בתולה ובתולה זה כל מה שקשור למעייים . או יש עוד כמה פקטורים במפה שיכולים לתת עוד מימד נוסף לעניין אשמח לקבל ממך תשובה מורחבת בשאלתי הספציפית.

גליתי10

New member
מעיים קשור למזל סרטן

ראי למטה יאיר ענה לך שאינו מתמצא באסטרולוגיה רפואית. ומה שאת טענת שייך לבית 6 בכלל נמצא בבית 7

טומבוי10

New member
סרטן שולט על מערכת העיכול הרחם והמעיים...

התנועה הפריסטלטית של המעיים אף היא בשליטת סרטן.

גליתי10

New member
מצטערת טעות בידייך, עקרב הוא השליט היחיד של ה

הרחם, ואברי הרבייה האחרים. בדקי את החומר שוב.

טומבוי10

New member
גליתי עקרב אברי רביה זה נכון אבל ..

סרטן הוא הרחם הוא האם הוא הרגש המופנמות בדיוק כשם ששליטו של סרטן הוא הירח כל הסימבוליים הללו חד המה!

גליתי10

New member
הרחם הפיזי נשלט ע"י עקרב, ואני יכולה לתת לך ד

דוגמא אישית, בואי נחבור יחד ניקח קבוצה של נשים שעברו ניתוח ברחם, ונבדוק את המפות שלהן...

טומבוי10

New member
גליתי את צודקת...

רק היום שמתי לב לעובדה שאמש לא ציינתי פרט אחד בודד אך חשוב ביותר שהרחם בשליטת סרטן רק בעת ההריון אתמול בלילה מרוב עייפות כנראה לא שמתי לב לכך שלא ציינתי עובדה זו, אם כן גליתי, הכוונה היתה כמובן לרחם הריונית בלבד.

גליתי10

New member
אצל מי למדת אסטרולוגיה? והאם מזל בתולה בדגש א

אצלך במפת הלידה?

טומבוי10

New member
עיניין של הגדרות

השאלה מה זה נחשב מודגש בעינייך, שמש ירח ואופק? ולגבי אצל מי למדתי, סורי, מפאת הכבוד שאני רוחשת לב'לבית, נמנעת המפרסום בפורום.

גליתי10

New member
כן שאלתי אם יש לך שמש ירח או אופק ואולי ונוס

במזל בתולה, אני ממש סקרנית לדעת, בגלל הדיוק שלך.

טומבוי10

New member
סנסבסטיאן, שליט בתולה הינו כירון, שליט ב...

... בתולה המשני הינו מרקורי מרקורי הוא שליט תאומים משכנו בבית 3 לנתון הזה ישנה השפעה שצריכה להלקח בחשבון במקרים מסויימים...

sansbastian

New member
אפשר אולי שאלה אחרת

שלא עוסקת בתחום הרפואי או שאדוני עסוק ?

למעלה