שאלה ליאיר (ולכולם)

לבלב

New member
שאלה ליאיר (ולכולם)

מחר, יופיטר נכנס למזל סרטן, וכוכב ונוס עובר למזל תאומים, שהוא בית הכספים של מזל סרטן,

האם השילוב הזה אמור להביא קצת כסף לבני המזל...?

(שמעתי שכוכב ונוס תהיה בהיבט בעייתי, כמדומני, לשבתאי, ומרקורי בנסיגה ויתכן וזה יגרום לעיכובים או בעיות אחרות..)

ונוס עוברת למזל אריה לא תאומים..

ואכן לבית הכספים של הסרטן, אבל אין מה להתרגש מהזויות לסטורן - זויות כזו נמשכת בערך יום וחצי, כך שאולי תשמע דווקא אז על האוברדראפט אבל יופיטר ומרקורי במזל סרטן יכולים לפצות על זה מהר מאוד..

atzil7

New member
אכן טעיתי

תודה על העידכון ועל התשובה,
ונוס עוברת מחרתיים לאריה, שזהו בית הכספים של סרטן, היא תשהה שם כשלושה שבועות,
אם כך מתי הזוויות לסטורן, זה ממש בסוף השבוע הנוכחי?
ויפה לשמוע שיופיטר ומרקורי יפצו על כך, אבל ונוס בבית הכספים של סרטן תהיה כשלושה שבועות
והשאלה האם לאורך שבועות אלו כן יזרמו כספים?

(שכחתי לאחל שנת קריירה מוצלחת...
)

הממ...

ראשית - תודה. לגבי הקריירה שלי - אני אמנם מאזנאי אבל עם אופק טלה.. אז יופיטר בבית הקריירה של השמש אבל פלוטו בבית הקריירה של האופק, ושניהם משפיעים באופן מרתק. תודה.

לגבי מה שאמרת - ונוס היא כוכב מהיר ולכן לא הייתי תולה בת תקוות גדולות לגבי כספים וגם לא מתרגש מזויות שלה עם סטורן.. אלה השפעות די יומיות בסופו של דבר. הזוית עם סטורן תהיה בתחילת השבוע פחות או יותר, בשני או שלישי, אבל אל תשכח שאחרי כך גם מרקורי יעבור לשם, ובהמשך גם השמש, כך שהיא יכולה לבשר תחילתו של תהליך שיתגבר בהמשך, ואחרי כך מרס יעבור לסרטן ויביא איתו ים של דרייב ואנרגיה לעשייה לסרטנים, כך שמכאן - זה כבר יהיה תלוי בך..

לבלב

New member
תודה רבה!

לפחות תקווה שהתהליך המדובר הוא תהליך חיובי...

Y. Welis

New member
אני כנראה אחליף ניהול תיק השקעות

4 חודשים הסתיימו בדיוק באותה נקודה שבה התחלתי - כל רווח שהיה, נמחק.

אולי זה בדיוק הזמן לעבור. אצלי סרטן בבית 2.

לבלב

New member
האם יש קשר באמת בין השקעות לאסטרולוגיה?

בתיאור מפת השמים, היומית, בעבר הרחוק, יאיר עוד הביא ניתוחים שנקראו "כספעסקים",
אני זוכר שכתב איזשהו מאמר בעבר הרחוק מאד מאד, בעיתון "גלובס", כאשר קדחת חיפושי הנפט היתה בעיצומה...

זוהי שאלה מאד מעניינת אם יש איזשהו קשר בין כוכבים ועסקים?

Y. Welis

New member
הכל קשור. הכל 'נביא' (על בסיס 'שפיט').

גם במפת העתיד האישית וגם המפה היומית/חודשית.

למעלה