שאלה לטרומבונית....

שמופית

New member
שאלה לטרומבונית....

אני מקווה שזה בסדר לשאול אותך, בתור "נציגת" הכתומים בפורום
אני פשוט מנסה להבין כמה דברים, ומנסה לשים את עצמי במקום מתיישבי גוש קטיף כדי להבין את הפעולות שלהם. וחשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שיכול להיות שגם אני הייתי מוחה ומפגינה, אבל ברגע שהייתי מבינה שזהו וזה סגור וחתום ואף אחד לא עומד למנוע פינוי ואוטוטו עומדים פלסטינאים לקבל את הבית שלי, אני חושבת שאני הייתי פשוט קמה והורסת את הבית. לא הייתי משאירה להם וילה מדהימה לחיות בה... לפי מה שאת מספרת, החבר'ה עומדים להשאיר את הוילות כמו שהן ?

maz

New member
../images/Emo32.gif גיליתי סוף סוף למה נבחר הכתום

זה לא קשור לאוקראינה ולא כי זה צבע שמסמל משהו או משדר משהו. זה פשוט צבע הדגל של מועצת חוף עזה מאז ומעולם. ועוד בענייני צבעים: שמתם לב לתופעה של מכוניות עם סרטים כחול-לבן-כתום? ועוד משהו שגיליתי (שבוע פורה עבר עלי
) על ההבדל בין הכחולים למינהם: כחול זה של גוש שלום, כחול-לבן של עמי איילון והחבר'ה שלו.

מודל73

New member
זה מה שבעלי עשה...

תלה סרט כתום וסרט כחול. הוא בעד ההתנתקות, מאוד בעד, אבל רוצה להזדהות גם עם הכאב והקושי של מי שישלמו את המחיר של התהליך, שהם אחרי הכל, בני אנוש, בשר ודם (עם רגשות וכו'...) ולכן גם הסרט הכתום. (אני אישית, אל אף שאני מסכימה עם דעתו, לא יכולתי להביא את עצמי לקשירת סרט כתום על האוטו, אז אני מסתפקת בכחול בנתיים)

chubeza

New member
כל סיפור הסרטים הצבעוניים האלה

נותן לי תחושה נוסטלגית להופעת סוף שנה בעממי עם ניירות קרפ על הידיים... אידיוטי לגמרי...

מודל73

New member
טוב, זה מזכיר לי נשכחות

בזמנו חשבת ככה גם לגבי הצמידים של המלחמה בסרטן. לא נכנס לויכוח הזה שוב (כך לפחות אני מקווה)

chubeza

New member
יש לך זיכרון מצויין אחותי!

ובהחלט כל טקטיקות השיווק המתיילדות הללו שלא לומר מדיפות ניחוחות אמריקאנים כה קצת יוצאות מכל החורים... תחשבי שאת הולכת ברחוב ויש אחד עם צמיד שחור כתום ולבן עם סרט כתום וכחול קשור לו לתיק את מראש יודעת שאת הבנאדם הזה את לא שואלת מה השעה...

מודל73

New member
זכותך המלאה לחשוב כך

אבל אל תשימי אותי באחוות אחיות באופן כה אוטומטי לפחות בנושא הזה דעתי ודעתך כה שונות ועל אף הניסוח ההומריסטי הפוסט נודף ריח עז של ציניות ובנושא הזה, כמו גם בנושא של אז (סרטן, אמא שלי וכדומה) הציניות הזו היא בלתי נסבלת אפילו שהיא עטופה בעטיפת "אחותי".

chubeza

New member
קודם כל עצרי להתרעננות...

מעבר לכך בשמחה אני תולשת את כינוי ה"אחות" ממך כי כנראה את באמת לא אחותי מהפרופיל זה היה נראה מוכר אבל וואלה... טעיתי... מעבר לזה שיש לי תחושה עיקשת מזה זמן, שהרבה מתיסכוליך הפרטיים נוטים לגלוש מעבר לסיר ולטפטף לי על הרגליים דרך קבע גם כשהתיסכול במאה מעלות צלסיוז... אז עצתי לך בטרם תתפוצצי פשוט תתעלמי ממני זה יעשה לך טוב גם לעור הפנים. בברכת אחות מגרשת אחות אסיים.

d a p h n a

New member
ירוק זה של גוש שלום

כחול זה של מי שלא מצא כחול-לבן והלך לקנות סרט כחול בחנות. כחול-לבן זה ה"רשמי" של המפקד הלאומי. לגבי הכחול-לבן-כתום, גם אני לא ממש מבינה, אבל אתמול בדרך הביתה חנן עצר ברמזור שחילקו בו כתומים. יש לנו כחול לבן על האוטו, אבל הבחורה ניגשה אליו ושאלה אם לשים כתום. הוא אמר לה "לא", והיא אמרה "אבל זה נורא יפה ביחד".

maz

New member
אבל קראתי בהארץ ../images/Emo6.gif

נו, תחליטו כבר. מבלבלים אותי כאן.

לפי מה שחברה שלי אמרה

היא גרהבישוב דתי זה שמי ששם את שניהם זה כאלו שמתנגדים להתנתקות-הנס הסרט הכתום וכועסים על הפקעת צבעי הדגל לטובת תומכי הההתנתקות אז הם שמים גם וגם..כדי לערער את השיוך של הכחול לבן לחיוב ההתנתקות. תות

d a p h n a

New member
חצופים ../images/Emo3.gif

במשך שנים הימין "הפקיע" את צבעי הדגל לטובת כל המאבקים שלו, וניסה להציג את השמאל כאילו הוא לא ציוני ולא ישראלי. עכשיו סוף סוף הם בחרו צבע אחר, והם עוד נעלבים כשאנחנו חוזרים לצבעי הדגל שהופקעו מאיתנו כל כך הרבה זמן?

maz

New member
תיזהרו לכם

בסוף עוד הימנים יעזו להגיד שהם בעד שלום ואז מה יהיה? מה ישאר לשמאל?

d a p h n a

New member
למה את חושבת שהעבודה מתפרקת?

אם לא כי הליכוד התחיל לדבר על שלום?

דפנה במו עצמי קיבלתי סרט כחול

מנער לובש חולצה של שלום עכשיו. ירוק בכלל לא ראיתי.

d a p h n a

New member
הקמפיין התחיל מירוקים

איזה אחד בירושלים התחיל עם סרטים ירוקים וכמה אנשים תפסו. אין הרבה אבל ראיתי איזה 10 לפחות. אחרי זה אמרו שזה בעייתי בגלל הקו הירוק, העובדה שזה צבע מוסלמי, הנשים בירוק וכו'. אז עברו לכחול לבן. שלום עכשיו וגוש שלום הם לא ממש אותה התנועה, אבל יכול להיות שהם החליטו לחלק כחולים.

מודל73

New member
נראה לי רעיון מזעזע

להרוס את הבית של עצמך, וזאת בנוסף לטראומה של הפינוי, ההתנתקות מהמוכר והקיים. האם השנאה אליהם כה גדולה, ש"לא נשאיר להם וילה מדהימה"? לא נראה לי שזו באמת הבעייה האמיתית של הנדרשים להתנתקות. הם מאבדים את ביתם ואת רכושם האם הם צריכים גם להרוס עד היסוד ??? בעיני זה מזעזע לחלוטין.

למעלה