שאלה לחשמלאים עצמאיים -

• פותח הנושא WB2
  • פורסם בתאריך

WB2

New member
שאלה לחשמלאים עצמאיים -

הנני חשמלאי מוסמך ,עובד כאלקטרונאי שכיר בחברה גדולה .תנאי העבודה כוללים רכב ומשכורת נטו שבסביבות ה7K . אני מעוניין בשיפור משכורתי(בחישוב גס הכנסה של 10K ש"ח תשאיר לי קצת אויר לנשימה), אך בחיפושי הרבים(כשכיר )לא מצאתי הצעה טובה יותר . האם הייתם ממליצים לי מעבר ועבודה כעצמאי לצורכי שיפור כלכלי ?

אתה לא משלים מהצד עבודות חשמל

מוזר הרבה חשמלאים עושים את זה . עבודה מהצד . ולך יש עוד רשיון . אז אתה מועדף . על חשמלאי ללא רשיון

רשר

Well-known member
מנהל
כנס לאתר המצורף ותתחיל ללמוד

את הנושא. בתקווה שלא רק תלמד אלא גם תבצע. בהצלחה אבל לך רק לאחר מחשבה וידע, אלא אם אתה אמיץ וחסר גבולות(בעצם אז לא ההית שואל כאן)

שאלה לחשמלאים עצמאיים....

הנני חשמלאי מוסמך ,עובד כאלקטרונאי שכיר בחברה גדולה .תנאי העבודה כוללים רכב ומשכורת נטו שבסביבות ה4K . אני מעוניין בשיפור משכורתי(בחישוב גס הכנסה של 7K ש"ח תשאיר לי קצת אויר לנשימה), אך בחיפושי הרבים(כשכיר )לא מצאתי הצעה טובה יותר . האם הייתם ממליצים לי מעבר ועבודה כעצמאי לצורכי שיפור כלכלי ? שנה קצת את הנתונים ואז תבין היכן אתה נמצא... עלות שכרך למעביד היא משהו בסביבות 20,000 ש"ח, אותם תהיה חייב להרוויח כעצמאי, גם בקיץ, גם בחורף, ואחרי כל ההוצאות!!! מכיר את השיר: תישאר תישאר?? אז אתה נשאר!!

שני אפשרויות

אם אתה מסיים לעבוד בשעות אחה"צ המוקדמות אולי כדי שתתחיל לקחת עבודות אחה"צ ולבנות את חוג הלקוחות ואם לא תבדוק אם אתה יכול לקחת עבודות כקבלן מישנה ולהשאיר לך זמן ללקוחות שלך כל זה כמובן אם אתה מספיק מקצועי בכל אופן זה מה שאני היתי בוחר אם היתי במקומך ואין מימה לפ]חד תמיד יש עבודה למי שבאמת רוצה לעבוד ונחוש בדרך למטרה בהצלחה

WB2

New member
מה ניתן ללמוד משרשור מעבר לעובדה

שהמצב בו אני נימצא הוא לא רע (כן אני שומר על המשרה הקיימת). חשמלאי עצמאי חרוץ ומוכשר לא יכול להגיע לסכום של 10K ש"ח בחודש ? בזמנו ביצעתי עם חבר עבודות חשמל לבית פרטי חדש ,עבודה ששוערכה ע"י שני חשמלאים שונים בכמה עשרות אלפי שקלים ,בפועל זמן העבודה היה קצר מחודשיים ,אז נוצר ההרגשה שאדם חרוץ בתחום יכול להתפרנס מאוד יפה .

מאגר

New member
זהו שרק נוצר הרושם כאשר תוסיף את כל

העלויות הנילוות בטוח חיים ביטוח צד ג' אחריות מקצועית מס הכנסה מע"מ וכל שאר הדברים יתברר לך כי הדבר רק ניראה כדאי אך אם אינך עובד בנפח גדול שאגב גוזל אותך מבני ביתך וגורם לך אחריות נוספת על עובדים הסיכוי כי תגיע להכנסה הנוחכית שלך אפסי.

אז איך החברה שבא הוא עובד

מחזיקה מעמד . הרי בחברה שהוא עובד עומד בראשה אדם שמרוויח טוב . ומשלם משכורות . ואת כול העניינים הנילוים . הכול עניין של ניהול עסק . אים יודעים איך לנהל עסק מצליכם .

עסק עצמאי

95% מהעסקים שנפתחים נסגרים תוך 5 שנים או פחות. מישהו כאן עדיין רוצה להיות עצאי??? כך פתח המרצה שלי את השיעור הראשון שלו בקורס לניהול עסקים קטנים אותו עברתי לפני כ-10 שנים. עסק לא פותחים לפי תחושת בטן. אני עשיתי זאת לפני כ-3 שנים ונפלתי בגדול. קנה את הספר "פותחים עסק, יוצאים לעצמאות" של רות מרסה בהוצאת עמיחי ובודאי יש עוד ספרים מהסוג הזה ולמד את הנושא מכל הכיוונים. כדאי גם לקחת קורס לניהול עסקים קטנים אשר בודאי תמצא כזה באזור מגוריך. אח"כ תיישם את כל מה שלמדת בלי הנחות ובלי קיצורים. זה השלב הראשון בדרך להצלחה. ושיהיה בהצלחה.

למעלה