שאלה לחמורו של משיח!

שאלה לחמורו של משיח!

כשהייתי ילד שמעתי שפעם התווכחו אשכנזי וספרדי מי יהיה החמור של משיח אמר האשכנזי אני לבן ועל כן אני יהיה חמורו של משיח. אמר הספרדי אבל אני יותר חמור!!! אז חמורו של משיח מה אתה אומר?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

crfv

New member
העיקר שיהיה לי חמור לרכב עליו

הצבע פחות קריטי, בעצם אפשר המקום חמור יגואר? בתור משיח אתם לא מתבישים לתת לי איזה חמור מעפן ועוד מקלל במרוקאית? בשביל זה באתי? מינימום רכב כמו של עובדיה על פחות מזה לא יורד מהענן. אז במקום למלמל במהרה יבוא משיח צדקנו, תאספו כסף אני כבר מגיע. משיח צדקכם

חמורו של משיח סילברטי ?

הוא הפך לאחרונה פופלררי מאוד כולם שואלים עליו , כולם מתחנפים לחמורו מה הסוד של הקסם ? ילמדינו רבינו

MAYA20

New member
הוא משעשע .

השהות במחיצתו היא הנאה גדולה ביותר.

Le Fay

New member
אז... תתכבד ותוסיף משלך, בפקשה! ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, שכבר תפסתי לך: גם תענוג לראות אותו, גם נעים לכולם כשהוא בסביבה, גם אופטימי, גם נשמה, ואם יש'לו איזשהו אגו - בי הוא מצליח לשטות.

המממממ כמה מעלות טובות של חמורו

של משיח 1) הוא מצחיק 2) תמיד שמח וטוב לב (מצב רוח טוב) 3) יודע ריבונו 4) שומר קלה כבחמורה ואגב החזאים אומרים שמחכה לו עתיד גדול (אולי איזה משרת רבנית)

Le Fay

New member
חוזים לו עתיד גדול, או עותדים לו

חזה גדול (אולי איזו רבנית)?

תשובה

צר לי לאכזב אותך, האיש האחרון, אבל בכל מה שקשור לאנשים, אני עוור צבעים מוחלט... באשר לחמוריוּת, הרי שאני גאה בכך, שמאז שהתחלתי לכתוב בפורום תחת ניק זה, החמור, בתודעה של הכותבים בפורום, הפך לחיה ידידותית ונוחה לבריות, ועל כך גאוותי!

למעלה