שאלה לחכמי הקאזה

שאלה לחכמי הקאזה

אני מנסה להוריד פרקים של וויאג´ר, אבל רוב הזמן קאזה לא מוצא את הפרקים האלה אצל אף אחד. מפעם לפעם אכן נוצר קשר, אבל מהירות ההורדה מחפירה. משהו כמו 0.1-0.5 קילו לשניה. לגבי מציאת הפרקים - על כל פרק הרצתי כמה חיפושים עם כמה מילות מפתח, כגון מילים משם הפרק ומספר הפרק. כל החיפושים נותנים את אותן תוצאות, כך שהבעיה *אינה* שאני מנסה להוריד איזה קובץ עם שם מוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני קורא כאן שאנשים מורידים מקאזה פרקים בכיף ובלי בעיות מיוחדות. מה הסוד שלכם?

n i v1

New member
כבר יותר משבוע שאני מוריד פרק אחד

אין מה לעשות, המהירויות בקאזה הן דבר שנתון למצבי רוח, רק שירים יורדים יחסית מהר

Bajoran Preist

New member
אני לא בטוח...

אבל מה שכן בטוח שכדאי להוריד קאזאה לייט(kazaa lite) גם כי אין פרסומת וריגול וכל מיני שטויות ובעיקר כי יש שם תוסף שמחפש אוטומתית מקורות הורדה נוספים, וזה עוזר מאוד.

itstzar

New member
כמה דברים

באיזה חיבור אתה משתמש, חיוג רגיל כבלים, ADSL ובאיזה מהירויות ? אני תמיד ממליץ על קאזה לייט בגלל שאין בה שום תוכנתת ריגול והיא מבצעת שינויים בריסטרי של הקאזה שמורידים את מגבלות החיפוש שיש בקאזה ומגבירות את המהירות בנוסף לזה יש עוד תוכנה קטנה שבאה איתה בשם speedup שחוסכת את ביצוע הפעולי של מציאת מקורות הורדה נוספים ולפעמים צריך גם סבלנותבגלל זה אני תמיד מוריד יותר מפרק אחד בכל פעם ( יותר נכון 5-6 פרקים במקביל ותוך יום יומיים הכל כבר על המחשב

אוילר

New member
שאלה בנושא זה

אחרי שאתם מורידים פרקים של סטאר טרק , אתם צורבים אותם? אני תמיד אומר לעצמי שהפעם אני אמחוק, אבל זה כל כך חבל לעשות את זה , כשאתה רואה כבר שהם על המחשב...

S h a y 9 9 9

New member
אני בימים אלה סיימתי לצרוב

את עונות 1-2 והתחלתי להוריד את 3. ברגע שאני מסיים להוריד עונה אני מעביר אותה לדיסקים ומוריד אותה מההרדדיסק

lev27

New member
תוריד את ה SPEED UP KAZZA

אתה יכול למצוא אותו ב www.download.com

תנסה להשאיר את המחשב

מחובר כל הלילה. נדהמתי מהתוצאות... כבר קרה לי שפרק ירד בפחות מ24 שעות! ואין לי חיבור מהיר או משהו כזה... כמובן שאפשר לעשות את זה רק אם הרעש לא מפריע לך או אם יש חדר מיוחד למחשב שאף אחד ממילא לא נמצא בו בלילה, אם לא משלמים על האינטרנט לפי דקות וכו´... לפתע פתאום הורדות "תקועות" יכולות לתפוס מהירות ואז אתה קם בבוקר ומוצא פרק מוכן. איזה יופי... שמעתי סברה שלפיה ההורדות הולכות יותר טוב בלילה כי כשאצלנו לילה בצד השני של הגלובוס שעת צהריים והרבה אנשים מתחברים אחרי ביה"ס/ עבודה. אין לי מושג אם זה נכון אבל אם תחשוב על זה- די הגיוני שהרבה אנשים שיש להם סטאר טרק על המחשב הם אמריקקים. בהצלחה בכל מקרה... טאשה

כמה דברים לחכמים

קודם כל, תודה על כל ההצעות. אבל: 1. אני משתמש בקאזה לייט בלבד. 2. אני מפעיל במקביל את ה SPEED UP (אגב, מה עושה הדבר הזה?) 3. הקו שלי הוא קו חיוג מחורבן. אבל מהירות ההורדה בפועל (פחות מ-1 קילו לשניה) אפילו לא קרובה למהירות האפשרית (3.5 קילו לשניה). כך שאני מניח שלא זו הבעיה. למען האמת, כבר היו לי הורדות שהגיעו למהירות המקסימלית, אבל ברוב ההורדות של פרקי וויאג´ר זה לא קורה. 4. אני משאיר את הקאזה רץ לילות שלמים. חלק מהפרקים "עבר" כך לפחות 10 לילות בלי שום תנועה. פרקים אחרים כן ירדו אבל אחרי כמה לילות. רוב הזמן הקאזה אינו מחובר לאף אחד מפני שהוא "תקוע" על CONNECTING, או שפשוט אינו מוצא אף אחד עם הפרק הדרוש. אני רואה את זה מפני שבחיפוש אני מקבל תשובה שלא נמצא כלום. מפעם לפעם, הקאזה מצליח להתחבר ולהתחיל להוריד ממישהו בקצב מחפיר, אבל תוך כמה דקות החיבור (לאותו אחד) מתנתק. האם יתכן שלקאזה (כמו לנאפסטר זצ"ל) יש כמה שרתים/רשתות שונים, ואני מחובר בלי לדעת לאחד מהם, ודוקא לדפוק שבינהם? האם יש דרך לעבור לשרת/רשת אחר (כמו שנפיגייטור עשה לנאפסטר?). HELP!!!!

itstzar

New member
כמה דברים מהחכמים

1. אחלה שאתה משתמש רק בקאזה לייט. 2. אין צורך להפעיל במקביל, תפעיל את SPEEDUP הוא כבר יפעיל את הקאזה, מה שהתוכנה עושה זה דבר נורא פשוט , במקום לתת לך להקיש כפתור ימני ו"חפש מקורות הורדה נוספים" היא עושה את זה אוטומטית בשבילך בקצב ריענון לבחירתך, (לחץ כפתור ימני של העכבר על הICON שנמצא ליד השעון , גש לSETTING ופשוט שחק עם זה לפי הנוחות, refreshdelay זה הזמן בין מעבר אחד לשני על כל הרשימה, itemdelay, כמה זמן להתעכב על כל פריט מאחר ואתה בחיבור DIALUP תגדיל את הITEMDELAY שיימצא לך יותר פריטים. 3. לא הגיע הזמן להתקדם, המחירים כבר לא בשמיים וחיבור ADSL או כבלים הכי איטי שקיים כרגע (256KB כבר ייתן לך הרבה יותר מהירות ותאמין לי, שווה כל אגורה). 4. ראה סעיפים 2 ו 3, הקאזה הוא לא כמו הנאפסטר בכלל אין שרת מרכזי, אתה מתחבר למשתמש עצמו, ייתכן והמשתמש שאתה מתחבר אליו מתנתק מה שכן תוכל לעשות זה להגביל את מספר המשתמשים המורשים להוריד ממך למקסימום 1, להגדיל את מספר ההורדות (במקרה שלך ל5 זה די הרבה בשבילך), לבטל את האופצייה של supernode, שהמחשב שלך לא יחליט שבא לו להיות שרת, תוכל גם להגביל את רוחב הפס שמורידים ממך (הסיבה, UPLOAD שלך מאיט את הDOWNLOAD שלך, וגוזל משאבי מערכת) ולהגדיל את מספר החיפושים ל200 (כל השנויים האלה נעשים דרך תפריט TOOLS בקאזה עצמה). מקווה שעזרתי ( גם אני זוכר את התקופה שהייתי בחיבור רגיל והורדתי פרקים, לאט לאט, אבל אין כמו סבלנות :). דבר נוסף, אם יש תוכנות אחרות שלוקחות רוחב פס (imesh, ICQ, וכו וכו, לא משתמש, סגור, ) עזר?

הורדה בקאזה הסבר.../images/Emo22.gif

דבר ראשון מומלץ חיבור לכבלים או ADSL. על פחות מזה אין מה לדבר.אם אתה גולש עם קו טלפון תשתדל לעבור לחיבור מהיר. כבר ציינת שהקאזה שלך עובדת ימים כלילות משמע אתה מחובר לחבילה גלישה כל החודש ללא הגבלה.בתוספת של כ-30-40 % אתה יכול לעבור לאינטרנט מהיר.קצת יקר אבל משתלם. לגביי הקאזה וההורדות של וויאג´ר. אני מאוד לא ממליץ לחפש פרק פרק לפי שמו.אני ניסיתי לעשות זאת בעבר עי´ רשימה מסודרת של כל העונות, ו2 מסקנות היו לי מכך: א: לפעמים אתה לא מצליח למצוא את אותו פרק למרות שהוא קיים איפוא שהוא אצל משתמש בקאזה. ב: גם את מצאת קצב ההורדה הוא ממש איטי אם בכלל. המלצה שלי איך להוריד : פשוט תקיש בחיפוש, VOYAGER תגדיר בחיפוש וידאו, וגודל של 100 MB לפחות ותוריד את כל מה שיש ( בסיום ההורדה תסנן).לאחר מכן תגדיר הורדה של הקבצים עד 100 MB ותוריד הכל. תנסה גם מילת מפתח STAR TREK VO.....וכו´. גם באינטרנט מהיר מהירות ההורדה תלויה אך ורק במשתמש שממנו אתה מוריד.אבל אני מבטיח לך שאם תוריד בסגנון הנ"ל מהר מאוד לא יהיה לך מקום בדיסק. ושוב, ההצעה ממש לא תקפה לאינטרנט קו רגיל! זה פשוט מגוחך לנסות להוריד כך.
עדיף להשיג מחברי הפורום. לסיכום חברים ניתן לומר שככל הנראה מתוך 2 מיליון משתמשים ברגע נתון, לפחות מליון וחצי הם ישראלים בקאזה. ורוב הזמן אתה מחכה לאישור הורדה מאותו יוזר. מה שמלמד קצת עלינו, מתים להוריד אבל הרשאה להוריד בשום פנים ואופן. אז בואו ניתן יד לשלום ולאוהבי מסב´. תנו הרשאה לתיקית המסב´ שלכם.
בנימה אוטופית זו....

itstzar

New member
דבר ראשון למרות שמומלץ בהחלט

ADSL או כבלים ( והבקשר של הורדות ADSL עדיף הרבה יותר, ולמרות שזה לא נראה משמעותי 40% תוספת למחיר, יש כאלה שזה כן משמעותי להם, עניין של סדרי עדיפויות. יש כאלה שמעדיפים לראות את הסדרה לפי הסדר הכרונולוגי של הפרקים, ואז עקשנות וסבלנות היא חובה אבל זה אפשרי ובשילוב עם הSPEEDUP וחיבור קבוע, הקאזה ימשיך לחפש מקורות נוספים בלי הפסקה וכך יגיע לחיבור המהיר ביותר האפשרי באותו הרגע, בקשר לגודל מינימלי להורדה, גם 70 MB מספיקים (אני מחבר את המחשב לטלוויזיה, ושכח שזה לא באמת משודר
) ומה לעשות בעלי חיבור איטי צריכים להגביל את הUPLOAD שלהם כדי להגביל למינימום את הDOWNLOAD שלהם, לאאומר לא לשתף בכלל, אבל אחד אחד בכל פעם, אני כבעל ADSL 1.5 MB גאה משתדל לשתף לכל דורש. אבל אני זוכר את ימי הביניים עם מודם 33.6KB, אח היו זמנים :) מסקנה, סבלנות סבלנות ושוב סבלנות, אין מתנות חינם :)

The Traveller

New member
הפתרון שאני מצאתי

מחיפוש השם וויאג´ר או שם הפרק לא מצאתי כלום. גיליתי שתוצאות טובות יותר מתקבלות אם מקישים את מספר הפרק. לדוגמה: 1x07, כלומר עונה ראשונה פרק 7. כך יעלו לך הרבה סדרות אך מנסיון (כבר הורדתי ארבע עונות) גם פרקי וויאג´ר יעלו. בהצלחה!

למעלה