שאלה לחכמי הפורום

שאלה לחכמי הפורום

לאחרונה אשתי היקרה קנתה לי חולצה של מלחמת הכוכבים, שעליה דמות המתנקש (ההוא עם השריון והרקטות על הגב, שהילד שלו ראה איך מורידים לו את הראש). על החולצה כתוב: Kill by necessity / capture by design רציתי לשאול מה הכתובת אומרת, מאיזה חלק בסרט היא לקוחה (אם בכלל), והאם לבן של המתנקש היה המשך בפרקים המתקדמים יותר של הסידרה (השלושה שצולמו מוקדם יותר עם הריסון פורד וכו'...). בתודה מראש...

אם תרצו אני יכול להוסיף תמונה, אולי אני טועה

לגבי הדמות וזה לא המתנקש... דרך אגב יש לו שם?

אתם בטוחים לגבי המשפט?

אני חס וחלילה לא מזלזל בידיעותיכם בנושא הפורום הזה, אבל תודו שזה משפט די מוזר, והיה למי שעיצב את החולצה הזו הרבה יותר קל לדחוף איזה משהו טריוויאלי ונדוש בסגנון may the force be with you מאשר להמציא משפט חדש שלא היה בסרטים בכלל... ולגבי הדמות, זה באמת ג'אנגו פט?

Y. Welis

New member
נאמר באחד האתרים שהמלים האלה 'נאמרו לידו'

אבל מבדיקה בתסריטי 3 הסרטים החדשים, לא מצאתי משהו כזה (המילה Necessity לא מופיעה באף אחד מהם), כך שלא ברור לי מהיכן הרעיון, אלא אם ממקור חיצוני (EU למשל - קומיקס וספרים).

Darth Tomer

New member
הכתובת לא קשורה לסרטים

ולמתנקש (יותר נכון צייד ראשים) קוראים ג'אנגו פט, ולבן שלו קוראים בובה פט והוא מופיע אם אני לא טועה בסרטים 5 ו-6.

aviramdj

New member
והנה עוד סרטון שקשור למלחמת הכוכבים .

http://www.youtube.com/watch?v=g8__GLliWY8&NR=1

murphy13

New member
והנה חידת טריויה

לפנינו שלוש דמויות מ"האימפריה": 1.לובוט, עוזרו הקרח של לאנדו בעיר העננים. 2.בובה פט. 3.הגנרל וירס, מפקד הכוחות הקרקעיים בפשיטה על הבסיס בהות. מה המשותף לשלושה ? מדובר בעובדה בולטת, לא משהו בסגנון "לשלושתם דם מסוג AB". בין הפותרים יוגרל שעונו של האדמירל אכבר.

henney

New member
שלושתם שיחקו במלחמת הכוכביםXD סתם סתם הנה:

נווו שלושת חלק הסרט האימפריה מכה שנית. או ששלושתם ניפגשו במצב כלשהו עם דרת' ויידר

murphy13

New member
פתרון החידה

לשלושתם אין שפם - זה נכון (אם כי קשה להוכיח זאת לגבי בובה פט) שלושתם נפגשו עם ויידר - נכון, אבל אני התכוונתי למשהו הרבה יותר ספציפי. את לובוט גילם ג'ון הוליס ז"ל את בובה פט גילם ג'רמי בולוך את הגנרל וירס - ג'וליאן גלובר. שלושת השחקנים הללו הופיעו כשנה לאחר "האימפריה" בסרט "לעיניך בלבד" - ג'יימס בונד מס' 12 בולוך הופיע כסמיתרס, עוזרו של Q, גלובר היה קריסטטוס הרשע (וקיבל סכין בגב מחיים טופול). בסרט הזה דווקא היה לו שפם. והוליס הופיע בפרולוג של הסרט, בתפקיד בלופלד הנבל המשותק (וחוסל באכזריות ע"י בונד). השעון עדיין אצלי...

Y. Welis

New member
זכור לי הפתיח - משהו די ברוטאלי...

הוא תופס את ההוא בכיסא הגלגלים עם מסוק ומשליך אותו לארובה... אחד הבונדים היותר מרושעים שהיו.

henney

New member
רגע רגע

למה בכלל רצית לתת אותו?! אני בחיים לא הייתי רוצה ^^ לא משנה כמה חכמי הפורום חכמים

luke skywalker2

New member
התשובה לחידה

שלושתייהם מהאימפריה כל השלושה ראו את ויידר ולשלושתייהם אין שפם

advanced soul

New member
על פי מצבה השחוק של הקסדה - היא של בובה פט

אבל אפשר להתווקח על כך, במיוחד שמדובר באותה קסדה גם לבובה וגם לג'אנגו.

TV Eye

New member
אני רואה שבאמת צריכים אותי כאן

התגעגתם? טוב לעיניין דבר ראשון על החולצה זה בובה פאט ולא גאנגה (אני בכלל לא בטוח שעשו יותר מידי מרצנדיז לג'נגה) בקשר למשפט אתם יכולים לקרוא את זה בטרילוגית הבאונטי הנטר הידוע לשימצה, סידרת ספרים שסובבת סביב גילדת צידי הראשים (בוסאק,LOM42 ד'אנגר וכו....) המשפט הוא חלק מהמוטו שלהם שבעצם מדבר על זה שהם לא מתנקשים אלה לעת מוצא אלה ציידים מתוחכמים "להרוג בצורך/ לתפוס בסגנון עיצוב " משהו כזה אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים דרך אגב אני מחפש כתבים לISF אם מישהו מעונין שיצור איתי קשר

Y. Welis

New member
-> 'להרוג לפי הצורך; ללכוד לפי תיכנון'

ניחשתי שהמקור לכך הוא מה-EU.

למעלה