שאלה לחכמי הטארוט

שאלה לחכמי הטארוט

חלקכם אולי ירימו גבה, אבל אני יודע שתקבלו בהבנה: באחד הפורומים בהם אני משתתף בנושאי מאגיה (ולא זה שלי דווקא) נשאלה שאלה על שימוש בקלפי טארוט בכישוף (כישוף אהבה). ציינתי כי ישנם שני קלפים עליהם אני ממליץ (בודאי יש יותר) - קלף האוהבים (אך לא זה של כל החפיסות) והמלצתי החמה ביותר הייתה על קלף שני הגביעים. האם ישנן עוד הצעות, הסתייגויות וכהנה וכהנה?

uri_raz

New member
באיזה קלף להשתמש לכישוף אהבה

השאלה היא באיזה חבילה משתמשים. בחבילות של שחר הזהב, הקשר בין קלף האוהבים לאהבה די רופף, בעוד קלף שני הגביעים נקרא Lord of Love, ולכן הייתי ממליץ על קלף שני גביעים אבל לא על קלף האוהבים. בחבילה של Waite קלף עשרת הגביעים קשור חזק לנישואים וחיי משפחה, בעוד קלף האוהבים קצת יותר מסובך - מוטיב האהבה והזוגיות נמצא שם, אבל עיקרו בנושא הנפילה מגן עדן (כפי שמסופר בספר בראשית) והחזרה אליו (לפי שיטת מסדר שחר הזהב, או לפחות הגוון של Waite). בחבילה כמו Visconti Sforza קלף האוהבים הוא ממש חתונה.

תודה רבה...

אני לא חושב שהבחור עדיין מחפש חתונה ומשפחה, כך שכנראה קלף שני הגביעים יהיה יעיל כאן מאוד...

uri_raz

New member
אס הגביעים הוא פוטנציאל רגשי

ולכן אני רואה בשימוש בו זימון של כרטיס לוטו במקום של זכייה בפרס. לגבי קלף חצר - את כנראה רואה באביר הגביעים את האביר על הסוס הלבן, אבל לדעתי זאת פרשנות פרטיקולרית. אני הייתי מצרף קלף חצר המייצג את התכונות הרצויות בבן\בת הזוג הרצוייה.

לא חשבתי על זה ככה

זה יכול להיות רעיון מצויין, להוסיף קלף חצר עם התכונות הרצויות. למה יכול להיות? זה בהחלט רעיון מצויין!

למעלה