שאלה לחיים או למוות

מ י ק ה

New member
שאלה לחיים או למוות

סתם, בלי מלודרמות. ועכשיו לנושא האמיתי מעניין את כולם- אהבה שאלה קטנה ופשוטה לאללה! אח שלי הביא חבר שלו לבקר בבית הוא היה נחמד מאוד ובקיצור הוא לא יזם כלום עכשיו יש לי את מספר הטלפון שלו (גנבתי מהפלאפון של אחי) ואני בההתלבטות האם להתקשר אליו ואם כן מה לעשות?, מה להציע? בקיצור אני ביישנית ואין לי שמץ של מושג מה לעשות... אני פונה אליכם חברי הפורום הנאמנים: מה לעשות??? ושיהיה לנו שבוע שקט וטוב

מתוקה שלי....

שאלות על אהבה הן הכי קשות שיש, כי אף פעם אין עליהן תשובה חד-משמעית, כל אחד עושה מה שמתאים לו באופי, וחי עם זה אח"כ. בקשר לשאלה שלך- אני אומרת לא להתקשר סתם ככה, כי מה בדיוק תגידי לו? אחי רוצה לשאול מה השעה?? ורוב הסיכויים שהוא יתבייש, כי הוא ראה אותך פעם אחת<?> והרי את אחות של חברו <הטוב?>. אם את באמת מעוניינת, תנסי לדבר עם אחיך, אפילו לא ישירות, אלא ברמזים. תשאלי עליו, אולי תביאי חברה ותצאו ארבעתכם... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה, ונשמח לשמוע עדכונים. <תותי שמשתייכת לעדת הביישנים, מזדהה>

מ י ק ה

New member
ובכן...

האמת אני מכירה אותו מלפני כן , לא יותר מידי, אבל מכירה... ובכן אח שלי שיודע היטב את כוונתי מסרב להכניס את ידו לקלחת ושמה הכרויות.... עוד רעיונות??? אני רק תוהה אם להתקשר או לא? מה גבר חושב על מישהי שמתחילה איתו בטלפון? אני באמת לא יודעת

מה גבר חושב????

על הביצית שלך מה שהוא יחשוב!!! אני עניתי לאיך את תרגישי, כי אמרת שאת ביישנית, ואת יודעת זה עוד יותר מביך קטע כזה. ואם זה מה שיגרום לו לחשוב עליך קצת פחות- אז באמת שלא הפסדת כלום... אז אם את אומרת שהוא בא אליכם מידי פעם, אז תרמזי לו שהוא אצלכם, אין מצב שהוא לא יקלוט, ותראי לפי ההתנהגות שלו אם יש מצב או אין...

s p i d e r

New member
עזבי את הטלפון! זה פתטי

לכי אליו ותגידי לו בפנים: "אתה רוצה לצאת איתי?" ואם הוא לא יסכים אל תראי עצובה תגידי: "לא? לא צריך! אני אלך לבקש ממישהו אחר" ככה הוא ירגיש רע אחרי כמה ימים תבקשי שוב והוא בטוח יסכים

חחחח הרגת אותי איש-עכביש

קצת ברוטאלי משהו... לא? אני הייתי מדבר עם אח שלך, כי זה ממש לא נעים להתחיל עם אחות של חבר שלך בלי הסכמתו. דברי עם אח שלך, ותגידי לו מה את חושבת על חבר שלו, הוא לא יכעס (יותר מדי)

לדעתי העובדה שאת שואלת

מראה שאת לא מספיק בטוחה בעצמך, והוא יעלה על זה. המפתח להצלחה עם בנים (בעיקר אם את זו שמתחילה איתם...) הוא ביטחון בעצמך. לכי למראה, תגידי לעצמך "אני יכולה!" ואז תתקשרי אליו. ודעי שאם הוא יאמר "לא", אז לא תמותי מזה- אני עברתי הרבה "לא" בחיים שלי עד שהגעתי ל"כן" הנכסף... והוא היה שווה את זה. האמיני בעצמך! ליה

שירי71

New member
לעשות מסיבה

שבה יהיה מכל וכל חברים שלך ושלך אח שלך... או מסיבה או על האש או איזה טיול הקיצר מפגש של כל מיני אנשים שאת ואח שלך מכירים... זה יכול להשיג כמה מטרות וזה יכול לשמש כאירוע בו את יכולה יותר להכיר אותו וכאלה... חג שני נשמע לי אחלה זמן או אולי אפילו לפני כן.

שירי71

New member
גזר../images/Emo108.gif ו-בילבי../images/Emo108.gif מוסרים תודה

על מיצי קפיצי.

itaf10

New member
אני לא יודעת את גילך...

אך שכחת את הטריק? לצלצל, לשאול עם מי יש הכבוד לדבר ופשוט להעמיד קול הפתעה. איך הגעתי אליך? (כאילו) ולהמשיך כך בשיחה ותראי לאן תוביל השיחה ותחליטי... בהצלחה

מ י ק ה

New member
ובכן בפעם השנייה...

תודה לכל העונים/ות ואני יוסיף עוד כמה הערות... א´ - את רעיון המסיבה יש לגנוז כיון והשתמשתי בו כבר בדיוק לפני שנתיים (ביום העצמאות
יש יומהולדת לאח שלי...רק שאז זה היה בחור אחר וזה לא עבד, הוא התחתן
ולא איתי...- הטריק משומש) ב´ אני באמת לא מספיק בטוחה בעצמי והפדיחה היותר גדולה היא - שאם זה לא ילך אח שלי מן הסתם יאבד חבר
.... ואני לא רוצה את זה על מצפוני ג´ היה רעיון של רביעיה בבית קפה-
נראה לי שזה הפתרון אלא אם כן יש רעיונות יותר יצירתיים שדורשים פחות אומץ...
תודה לכולם/ן שבוע שקט וטוב
מ י ק ה

Talia E

New member
אני הייתי

מזכירה לו מי אני ואומרת לו שהוא מצא חן בעיני, אז לקחתי את הטלפון מאחי... אבל זו אני...

למעלה