לא מסכים
נכון שאי אפשר לאפיין את DEEP PURPLE כלהקת פרוגרסיב מובהקת , ולדעתי פרוג לא חייב להיות ב - ODD TIMES (שבירת קצב וכדומה...) , או לחנים מורכבים , אני חושב שאפשר לאפיין אותו גם בסאונד וב FEEL אופיינים, ולכן אני כן מחשיב את CHILD IN TIME כיצירה פרוגית , כי יש לה אווירה כזאת , והיא מצליחה להעביר בי את אותם רגשות שאופיינים בי כאשר אני מקשיב ליצירת פרוג טיפוסית , דווקא לגבי APRIL שאנשים כל כך אוהבים , תמיד מעלה בי פליאה למה? , זאת יצירה מאוד לא מגובשת ולדעתי בעלת לחן צפוי ביותר שהחלקים הקלאסיים שהלהקה מנגנת יחד עם העיבודים הקלאסיים של התזמורת לא משתלבים בצורה חלקה - לי באופן אישי זה צורם , וזה לא מלוטש מספיק, לעומת CHILD IN TIME שהיא יצירה הרבה יותר מגובשת וזורמת , והיא כן מחדשת מאוד (בהשוואה לדברים שעשו אז!) ומבוצעת בצורה מעולה! אם כבר עסקינן ב DEEP PURPLE , הרשו לי להמליץ לכם על אלבום מעולה של JON LORD שהוא הרי קלידנם של PURPLE , אני לא יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ אבל שווה לחפש! שמו - SARABANDE , קטעים לתזמורת סימפונית והרכב רוק שבנויים על בסיס של השראה מקטעי מחול מהתקופה הקלאסית (או/גם לפני...) שלורד הלחין. מומלץ ביותר , מעניין מרגש ומחדש! ואכן פרוגי למהדרין!!!