שאלה לחובבי הויסקי

susubobo

New member
שאלה לחובבי הויסקי

אני בזמן האחרון התחלתיל לאהוב מאוד סינגל מאלט הספקתי כבר לקנות הרבה סוגים (גלנמורנג´י למיניהם, לגוולין, גלנליוט... את ה ilands of ilsly אני לא כל כך אוהב, יותר אהבתי highland למיניהם. הכי אהבתי את הגלנמורנג´י 10, port wood finish´ , 18 hiland park 12 ןאני מחפש המלצות לסינגל מאלטים בסגנון הזה, כדי שאוכל לקנות אז אם יש לכם דברים שאתם אוהבים אני אשמח לשמוע ביקורות

marsala

New member
אתה מציין את Lagavulin

שהוא islay טיפוסי..( אחד מהפייווריטים שלי) אז המלצות להיילאנד... יש כל כך הרבה: MC ALLAN GLEN FARCLAS BENRIACH ,TALISKER ויש עוד עשרות !! אבל אם אתה מחפש אוצר של ממש חפש את springbank זהו איננו היילנד אלא מיוצר באיזור הנדיר של מאל אוף קינטייר אגדה של וויסקי!!

susubobo

New member
שמעתי על ה springbank

בינתיים אני לא מצליח למצוא אותו בדיוטי פרי בבן גוריון. נראה לי שהויסקי הבא שלי יהיה highland park 18, הוא צריך להיות מדהים, והוא גם לא כל כך יקר יחסית לויסקי בגיל כזה - פחות מ 50 $. ובקשר לגלנפידיך - זה כמובן הסינגל מאלט הראשון ששתיתי.

Pruem

New member
Springbank הוא סינגל מעולה

יש לי אוסף ממבשלת זו. הנדיר ביותר שאני מחזיק ממנו מספר בקבוקים יוצר בדצמבר 1965 ובוקבק בינואר 2000 (כלומר התיישן 34 שנים ב-cask). נוצרו 196 בקבוקים בלבד, משהו חלומי! אם תרצה להתנסות אשמח למכור בקבוק. בנוסף אני מאד ממליץ על Bunnahabhain ועל Ardbeg שיושנו היטב ב-cask. אתה מוזמן להתכתב בדואל.

metrocard

New member
גלן פידיך - קופסה שחורה

מעולה לדעתי (ציור של אייל על הקופסה - גלן פידיך =עמק האיילים) גם הג´וני ווקר - בתווית הירוקה לא רע (היחיד שהוא לא בלנדד)

למעלה