שאלה לחובבי האגדות

שאלה לחובבי האגדות

מישהו מכם מאזין לאמרסון, לייק ופאלמר? קינג קרימזון? אוריה היפ? אני זורקת שלאה לאויר כדי לעמוד על טעמכם המוסיקלי. תודה.

Johnny the Doe

New member
חלקנו מקשיבים להם

אבל הם לא בדיוק רלוונטיים לפורום הזה, שעוסק בעיקרו ברוק קלאסי ובסובב אותו. רוק מתקדם הוא ממש לא הרוק הקלאסי וזאת יודע כל מי שבדק את האתר הישראלי של אורי ברייטמן וראה את הטבלה שלו שמשווה בין רוק קלאסי למתקדם. עוד נימוק לכך שהם לא בדיוק מתאימים לפורום הוא שיש כבר פורום לרוק מתקדם והפורום "אגדות רוק" נועד "להשלים את החסר" ולדאוג לקוררת גג לכל האמנים שעוד לא טופלו ואומצו ע"י פורום זה או אחר.

אני בהחלט שומע

אני נע בצורה קבועה בין הפורום הזה לפורום הרוק המתקדם כי אני אוהב את שני הסגנונות מאוד. הלהקה האהובה עלי היא פינק פלויד אבל אין לי ספק ש in the court of the crimson king של קינג קרימזון הוא אחד האלבומים הטובים ביותר שנוצרו. אני חושב שאנשים בשני הפורומים עסוקים מידי בהגדרות ואגדת רוק יכולה להיות גם אגדת רוק מתקדם, אבל המנהל החביב של הפורום מעדיף להיצמד לגיטרסטים ולרוק הקלאסי אז זה מקובל עלי. בכל אופן אני מאזין לאמרסון לייק ופאלמר ולקינג קרימזון אבל עדיין לא נתקלתי באוריה היפ.

זופו

New member
לזה שעוד לא נתל באוריה היפ:

תוריד את gypsy july morning the wizard אלא וודאי ימצאו חן בענייך ומשם כבר תמשיך, להקת רוק אנגלית באמת טובה. אגב רושמים את זה uriah heep

הלהקה האנגלית המאד מוצלחת הזו

לטעמי כמובן החלה לפעול באנגליה בתחילת שנות ה- 70. אלבומיה הראשונים מצויינים וכדאי לך לשים יד על Salisbury שיצא ב- 1971 ול- Demonsd & Wizards מ- 1972 (נדמה לי).

ganooov

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif

ובאמת שאין לי רצון "לגנוב" מאריק חייט (המלך, באמת מלך) גולשים.

למעלה