שאלה לחג האהבה

notis12

New member
שאלה לחג האהבה

האם לדעתכם ניתן למדוד אהבה או לחילופין האם ניתן לכמת אהבה ???? תשובות מענינות תתקבלנה בשמחה ... יאללה נראה אותכם

odeliaabut1

New member
../images/Emo41.gifלדעתי האישית

שיש אהבה לא צריך לחפש ולשאול שאלות אלא פשוט לזרום איתה ולתוכה, להשקיע לתת וכמובן לשמוע שירים ביוונית להקדיש אותם למי שאוהבים, ואני מאחלת אהבה לכולם שקופידון יירה את החץ שלו לכל הכיוונים ולכל הללבות תגיע מה שהם מייחלים

תמנונה

New member
נוטיס שאלה יפה שאלת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שאלה שאין לי עליה תשובה חד משמעית. אבל בכל זאת ולעניות דעתי, אי אפשר למדוד אהבה וגם לא לכמת אותה.... בשני המקרים השמיים הם הגבול....אבל האם יש לשמיים גבול???? ובכל המקרים בסופו של עניין.........אין... אין אהבות שמחות....... אבל מאידך זהו בעצם כל העניין......... אז חברים לאהוב ולהיות נאהב עד כלות.....ולעשות בטוח "פול ריזקס" תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~

נוטיס, מה אתה מדבר ברצינות, לכמת??

לכמת אהבה? ידידי, אם אינני טועה? כימות הוא בדרך כלל תוצאה של איסוף נתונים מספריים או כימות מספרי של עובדות סטטיסטיים עד לקבלת איזה שהוא נתון כמותי/מספרי...אהבה??? איך אפשר?? מה עשיתי מה היום, נישקתי פעם אחת רשום 1---התחבקתי פעמיים היום רשום 2 קיבלתי תוצאה של שלושה להיום, האם לזה התכוונתה???... ידידי, אהבה כמו שאני מכיר זה נתינה עד בלי סוף ללא צפיות מיותרות מה אקבל ומה לא ובמה זה מותנה...זו האהבה שלי...אני לא יודע איך אצל אחרים...חג אהבה שמח לכולם...

תמנונה

New member
איבגי חג שמח נוטיס רוצה../images/Emo23.gif

לכמת ת'אהבה......נאפשר לו ולכן המושג "אהבה" זה הכימות בכבודו ובעצמו....של כל המכלול. יש כל מיני אהבות ולדעתי נוטיס התכוונן לאהבה של פרפרים של ת'רגשויות, של כמיהה...איבגי כבר שכחת?

notis12

New member
אבגי ידידי

אני יודע היטב מה ששאלתי רציתי לגרום לסיעור מוחת ואני שמח שהצלחתי.... כן חיים ידידי ניתן לכמת אהבה האמן לי בסוף אתן לכולם את התשובה . אגב איך לכמת אהבה לימד אותי מרצה לסטטיסטיקה !!!

תמנונה

New member
אז נשאל את פאדימו הוא יש../images/Emo12.gif

לו תואר בסטטיסטיקה......והוא בטח יודע לכמת....אהבות וגם לכווצץ אותן..........חחחחחחחחחחח.

נוטיס ידידי, מי זה הסטטיסטיקאי הזה?

או שהוא חכם מידי עבורינו, או שיש לו שעוד לא גילינו בשנותינו הצעירים??? על כל פנים אינני מחליף אהבה איכותית בשום אהבה כמותית שבעולם??? תאמר את זה לסטטיסטיקאי... אחי ושיהיה לך ולבת זוגך כל האהבה שבעולם... חיים

תמנונה היקרה, אנימסכים עימך בחלק

השני בלבד בו יש כל מיני אהבות, אהבה של פרפרים, התרגשויות כמיהה, וכיוצ"ב, אהה לא שחכתי, אבל לא קל לשחזר...

מנדובלה

New member
חג אהבה שמח !!!!!!!!! ולברכה....

ידידי חברי היקרים. מי יתן ולנצח תהיו אוהבים ואהובים שבליבכם תמיד תבער האש... שתמיד יעטפו אותכם בחום אכפיות ואהבה ואני כמו תמיד שולחת אליכם חיבוקים ונשיקות

תמנונה

New member
מנדובלה יקירתי מה שכתבת../images/Emo24.gif

זו ברכה לא תשובה לשאלתו של נוטיס המתאימה לחג האהבה ובכלל. שימי לב חמודה..............

מנדובלה

New member
תמנונתי......

ניסיתי לשרשר... וחוץ מי זה נו די תתני לצעירים להתבטא....

סיגר

New member
חג אהבה שמח לכולם .... ../images/Emo141.gif

חג האהבה... חבל שלא כל השנה נמשך היום הזה ובעצם מי אמר שזה לא יכול להיות כך?
מאחל לכולם אהבה ללא גבולות לילה טוב...

תמנונה

New member
נוטיס וחברים לילה טוב../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

שמת לב שהירח הוא מלא?????????????? ובכלל מתי בפעם האחרונה ראיתם ירח???????????? נוטיס מחכה לתשובתך בעיקר על כימות האהבה..... ומגיע לך תודה על היוזמה... עשית קצת רייטינג לפורום שנראה לי שהוא שקוע בתרדמת היפיפיה הנרדמת........ וחוץ מזה חשבתי שהזהוב יביא לנו לכבוד החג איזה בקשיש קטן בדמות שיר על אהבה שמחה......נו...מילא בשנה הבאה...... אז פורום נחמד לילה טוב ושלא תגמר לנו לעולם......כמובן האהבה.... נונה

orna44

New member
נונה יקירתי

הזהוב לא יכול להביא שיר על אהבה שמחה, כי כפי שאמרת קודם - אין אהבות שמחות. והאהבה? בישראל כנראה אי אפשר לכמת אותה כי "מים רבים לא יכבו את האהבה" ובישראל אין מים רבים. אז במחוזותנו האהבה כנראה אין סופית...

תמנונה

New member
אורנה בוקר טוב נחכה בסבלנות../images/Emo140.gif

ונראה בכל זאת איזה שפן יוציא נוטיס ונראה איך הוא מכמתת ומכווצץ את האהבה. כתבת שבמחוזותנו האהבה היא כנראה אין סופית....אולי התכוונת סופנית....? ואולי הפתרון כמו שאנג'לו כתב קצת פלפל וקנמון.....כי הרי לאהבה יש מלאן ריחות........וצריכים רק לתבלן אותה. יאלללה תתעוררו פורום יוונית משפחה הכי גדולה!!!!!!!

תמנונה

New member
גרבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo124.gif

אפילו שכואבת לך השן...ואפילו שאת לוקחת מלאן כדורים.... בכל זאת...מה זה???.. אין לך דעה, שיר, או איזה תרגום על האהבה???????????????? יאלללללללה תתרמי משהו.......מהלב הגדול שלך. נונה

odeliaabut1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגרב שלנו חולה עם השיניים ../images/Emo7.gif

כולנו מאחלים החלמה מהירה לגרב המתוקה שלנו, עם כאבי השיניים שלה היא חסרה לנו בפורום נקווה שתחזור אלינו מהר אוהבים אותך גרב

12אניהיא

New member
מיצטרפת למילים שלך סיגר../images/Emo99.gif

ולך נוטיס... אהבה אי אפשר למדוד.. תאהב כמה שרק אפשר.

למעלה