שאלה לחגית35

שאלה לחגית35

שלום חגית , בת שבע גרניט המליצה לי להפנות אלייך את שאלתי , קראתי על הספר של סטיב דריסקיל stop your childs tics today , הספר נמכר דרך המייל ורציתי לדעת אם את יודעת משהו עליו? קראתי את כל מה שאת כותבת בפורמים האחרונים (10 עמודי הפורום) והתרשמתי ממך. לא ציינתי שלבני בן ה12 יש טיקים מאז שהיה בן 4 .

חגית35

New member
לדעתי הוא מוכר את מה שלמד לבד

כמו הורים רבים אחרים לילדים הלוקים בתסמונות נוירו פסיכיאטריות אבל יש פה קהילת חכמים לא מעטה בתחום האוטיזים שמדברים באותה לשון (כמו הפורום לטיפול ביו רפואי פה בתפוז) שזו אסכולה פורה מאוד בארה"ב כל מה שנקרא Bio Medical Treatments ויש לך את גיא בן צבי שכותב פה אצלינו שמיישם את שיטת החיים של תזונת אומגה ולתיאורו בנו הוא המקרה היחיד בארץ שנרפא מטוראט רק באמצעות כך (בנו היום נער ומטופל שנים רבות מאז היה ילד) הוא מרצה בפורומים שונים בנושא בעיקר לקהל המתעניין באוטיזם, אך לא רק. לא הזמנתי את הספרון של הבחור הזה... למרות שסיקרן אותי אבל מכל מה שהבנתי זה הולך להיות המלצות על שינויי תזונה ואורח חיים ותוספי מזון עצבן אותי שם ההבטחה המאוד לא מציאותית של הפסקת הטיקים תוך X זמן זה הפך את זה דמגוגי ואף שרלטני בעיני, מה שלא היה מהיא אותי לרכוש את זה ממנו גם תמורת 5 דולאר. מאידך- את החומר של גיא בן צבי תוכלי לקרוא חינם אין כסף כדי להתרשם אם בלכל מתאימה לך הדרך החיים הזו- לא יעלה לך אגורה לקרוא- תולמדי המון!!!!! צרפתי לך את האתר שלו.

חגית35

New member
למען מי שלא קרא על הבחור...

מצרםת את האתר שלו לא שאני מפרסמת אותו כלל לא פשוט מן הראוי שאם מדברים עליו נדע במה המדובר ומה הספר שכתב End Your Childs Tics Now

../images/Emo2.gif מדובר בפרסומת שקופצת בכל חיפוש על טוראט

גם לי זה ראה "קשקוש ברוטב" לכל הפחות... מנסיון שלנו - אין פתרונות פלא...

חגית35

New member
מותר לקדם אתר בגוגל זה לא מה שמריח רע פה

לא זו העובדה שגורמת לזה להריח לא טוב, כי גם את יכולה לקדם את הפורום באמצעות כסף בגוגל או כל אחר אחר שלך באמצעות קידום ע"י מילות מפתח נפוצות שמקיש המחפש הגולש. מן הסתם הבחור הזה מקדם את האתר שלו עם מילים שמתאימות לנושא הטוראט והתזונה. זה מה שכל בעל אתר עושה- וכל אחד פותח חשבון כזה בגוגל עם כרטיס אשראי בעצמו ומתחיל להתגלגל קדימה במנוע החיפוש - מזה מתפרנס המנגנון... אז זה בסדר וחוקי, הבעיה הינה ההבטחות שלטעמי אינן יכולות להיות מכוסות בעובדות. אחרת.... אנחנו יודעים מה כבר ההמשך...

פחחחחח ../images/Emo216.gif

"הפסק את הטיקים של ילדך עוד היום" עאלק... אולי כדאי לפרסם רשימה של כל השרלטנים שמוכרים "שיטות קסם" ל"הפסקת הטיקים עוד היום". מצד שני, הרי אם לא תנסי, את עלולה לחשוב שהחמצת משהו... אגב, יש המון אנשים שמשוכנעים שתזונה טבעית לחלוטין תציל את הילד שלהם מטיקים. ובכן... הייתי בנפאל, שם הכל טבעי לגמרי... אין אנטיביוטיקה, אין חיסונים, אין בשר משומר, אין אספרטיים... כל אחד אוכל מה שהוא מגדל בחצר... ונחשי מה... גם שם יש טוראטניקים...

למעלה