שאלה לחבר

אביבaviv

New member
שאלה לחבר

שלום לכולם חבר שלי מתגייס עוד כמה ימים, ב10.8 . לפי שמועות זהו גיוס של משטרה צבאית, האם יש דרך לדעת במדויק? האם עוד מישהו שמע על זה, או אמור להתגייס בתאריך הזה? תודה מראש אביב

עודד86

New member
בד''כ אל תאמין לשמועות אבל שחבר

שלך עם הוא לא רוצה את זה שלא יתפנה!!! שלא יזוז מטר מהבקו''ם ואז הוא יוכל מה שיירצה ברגע שהוא התפנה יהיה יותר קשה לצאת, רק שתדע שמכל מקום אפשר לצאת בצבא סתם בולשיט ואל תקשיב לאפחד

עודד. חמוד.

בס"ד עוד כמה שנים יש לך עד לגיוס, שאתה ככה מייעץ לכולם לא להקשיב לאף אחד ושהכל בולשיט..?

tampa

New member
לא נכון

הפיתרון הוא לא לא להתפנות. הרבה אנשים אומרים את זה, ואלה סתם שמועות שלא עוזרות. מנסיון אישי, תגיד לחבר שלך שקודם כל ינסה אצל קצין המיון לבקש עוד אופציות, ואם זה לא עוזר, שיתפנה, וילך לקב"ן להגיד שיש לו קשיי הסתגלות, והקב"ן תוך כמה ימים מעביר אותו. (למרות שכמעט כל הגובניקים עושים טירונות 02 ככה שזה לא משנה הרבה). אבל שלא ייכנס למעצר, זה לא טוב שם.

tampa

New member
אתה היית שם?

אתה היית במעצר בקו"ם שאתה מייעץ לאנשים לא להתפנות? אני אגלה לך שזה לא עוזר לא להתפנות, לפחות לא בתווך הקרוב. ניתן להשיג מטרות גם בדרכים הרבה הרבה יותר קלות. אתה סתם מפיץ שמועה שקרית, שגם אני נפלתי בפח כשהאמנתי לה.

עודד86

New member
אוקיי אז תאמינו ל''טמפה''

אני כנראה גם נפלתי בפח של השמועות...

למעלה