שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

שמתי
שהרבה מכם פותחים 4 רונים כל פעם ...מדוע??? בקורס עם עומר למדתי שלרוב פותחים 3 הראשון עבר או בסיס השני הווה או תהליך השלישי עתיד או פיתרון מה משמעות הארבעה רונים בפתיחה??? מניסיוני
ארבע הוא מספר תוקע סטטי ולא מומלץ אנרגטית אשמח באם תאירו עיניי בנדון. לאונרדו האחת שאוהבת לשאול שאלות תם... (אהלן עומר..)

גב

New member
מנסה לענות מהזוית שלי ../images/Emo13.gif

לפני כשנה אני זוכרת שעומר ביקשה מאנשים להסתכל על הרונים עצמם (הצורות - לא במקום שבו בוחרים מ-25 רונים ריקים), לבחור 3 שאוהבים ואחד שלא.. כשרשמתי אתמול את השאלה שלי, בכלל שכחתי מזה ופשוט בחרתי מ"זרוק רון" שלושה "על עיוור". ראיתי שיש כאלה שפותחים 4 וכאלה שפותחים 3. הרגיש לי יותר נכון 3. אני מסכימה איתך שיש משהו סוגר ומקבע ב-4. ארבע הוא מספר יותר חומרי ותבניתי כששלוש מייצג את האלוהות וההתגלמות לפני קבעונה בחומר. אשמח אם תוכלי להרחיב על קריאת הרונים. לא ידעתי למשל שהראשון נקרא כעבר, האמצעי כתהליך או הווה והשלישי כעתיד. האם קוראים אותם גם כמסרים שווי ערך כרונולוגי? כלומר, שלושה מסרים שווים בזמן?

הי גב

האמת שעומר מסבירה ממש טוב ויש לה המון ידע מהמעט שאני יודעת, יש פתיחות שונות, לשאלה מתייססת לתהליך עמוק או למשהו בחיים כמו קשר לדוגמא עיסוק וכדומה.. נהוג לפתוח כמה רונים הראשון שפתחת הוא הרקע לתהליך או העבר השני הוא הגוף או ההווה והשלישי העתיד או התוצאה הסופית.. המסכם אפשר לשאול שאלות כן ולא פשוטות ואז מספיק רון אחד.

אהלן ליאונרדו...

אני חושבת שהסיבה שבוחרים פה ארבע, זה שלושה כמו שתארת ועוד אחד שמרגישים ממנו דחיה. זו היתה ההנחיה הראשונית, אבל זה בטח לפעים ככה ולפעמים ככה... בכל אופן, בהתחלה הייתי מתעקשת פה בפורום על חוקיות, מתוך צרות שלי. אחרי זמן הבנתי, שמי שפותח ברונים יודע מצויין מה הוא עושה, ואני מנסה להתיחס לכמות שהוא הוציא כמו הכמות שנדרשת בשביל לספר את הסיפור. אני גם חושבת שארבע הוא מספר סטטי, אבל כשמדובר בסיפור, בקריאה, אני חושבת שאין לזה משמעות
תודה!

למעלה